maanantai 14. syyskuuta 2015

Hääbändisuositus Joensuussa!

Häidemme suunnittelun alkuvaiheessa ajattelimme hankkivamme häihimme musiikista huolehtimaan dj:n, joka palkattaisiin töihin alkuillasta yöhön saakka. Ajan kuluessa ja suunnittelun edetessä huomasimmekin pohtivamme bändiä kuukausi kuukaudelta vakavammin. Noin vuosi ennen häitä rupesin selvittelemään paikallisia bändejä ja lähetin monen monta tarjouspyyntöä tahoille, jotka herättivät mielenkiintoa. Täytyy sanoa, että hyvät nettisivut sekä laulu- ja soittonäytteet ovat ihan huippujuttuja tuollaista tutkimustyötä tehdessä! Iso peukku bändeille, jotka ovat tuon vaivan viitsineet tehdä! Kuuntelunäytteet helpottavat valintaa kummasti ja madaltavat yhteydenoton kynnystä bändiä kohtaan.

Yksi paikallisista bändeistä herätti heti mielenkiintoni kuuntelunäytteen ja laajan soittolistansa takia. Tämän bändin nimi oli Suklaamunat. Otin bändin poikiin yhteyttä ja hääpäivämme oli kuin olikin vielä vapaana heidän kalenterissaan. Uskalsin tehdä hääpäivällemme alustavan varauksen, alustavan siksi, että pitäisi kait vielä sulhasellakin kuunteluttaa ja hyväksyttää hääbändi. No, tuon kuuntelun jälkeen ei varausta tarvinnut peruuttaa, sulhanenkin ihastui yhtyeen taitoihin kovasti!

Nyt kun häämme on tanssittu, voin edelleen lämpimästi suositella Suklaamunat-yhtyettä niin häihin kuin muihinkin juhliin. Bändin jäsenet ovat huipputaitavia ja osaavat todella lunastaa odotukset häiden musiikin suhteen. Bändi oli häidemme kehutuimmassa top kolmosessa yhdessä paikan ja ruoan kanssa -eikä todellakaan turhaan. 

Livemusiikki juhlassa kuin juhlassa toimii paremmin kuin hyvin, varsinkin jos bändillä on pelisilmää ja tilannetajua, kuten näillä pojilla oli. Kait se kertoo jo jotain, jos tanssilattia on lähes koko ajan täynnä kaikkien kolmen setin kohdalla? Yhtyeen pojista huokuu, että hommaa tehdään sydän edellä, oikeasti rakkaudesta musiikkiin. Emme voisi kyllä olla kiitollisempia valinnastamme häämusiikin suhteen! :)

1 kommentti:

  1. Kyseinen bändi on kyllä hyvä! Oon ollut parissa häissä, joissa kyseinen bändi on ollut soittamassa :) Heidän biisilistansa on kyllä kivan monipuolinen.Vaikka kyllä viimeksi olleissa häissä soittivat tyhjällekin tanssilattialle..
    Vaikka itse kannatan DJ-vaihtoehdon pohtimista, koska meidän häissä oli ja se oli jotain ihan mieletöntä ja meille paljon sopivampaa kuin mikään bändi (ehkä kun ei hääbändit osaa laulaa meidän lempparibiisejä ;D), niin kyllä minäkin antaisin tästä bändistä suositukseni, jos joku bändiä häihin etsisi :)

    VastaaPoista