torstai 27. elokuuta 2015

Bestmanien kiitoslahjat

Viime viikolla kirjoittelin ihanille kaasoillemme ostamistamme kiitoslahjoista ja samaisessa postauksessa avasinkin hieman yleisiä mietteitäni bestmanien ja kaasojen kiitoslahjoista. Bestmanejähän meillä oli kaksi, kuten kaasojakin. Heillekin halusimme keskenään samanlaiset muistamiset, joten päätös lahjan sisällöstä oli yllättävänkin helppo.. 
 
Kuva Pinterestistä.


Kummatkin bestmanit arvostavat hyvää konjakkia, ja sitähän me heille ostimmekin. Minä en ymmärrä konjakeista tuon taivaallista, joten merkin valinnan luovutin mielelläni sulhaseni vastuulle. Toivottavasti valinta maistuu saajilleenkin!

Muistamisen suunnittelun lähtökohtana oli perinteinen konjakin nautintohetki, joten totta kai mukaan pakettiin piti ostaa myös sikarit tuota nautintohetkeä täydentämään.

 
Kuva Pinterestistä.Bestmanien lahjoissa emme miettineet mitään sen syvällisempiä, vaan lähinnä sitä, että muistamiset olisivat mieluisia ja tulisivat käyttöön. Uskonkin meidän onnistuneen tässä paremmin kuin hyvin, sillä nämä pojat tuskin olisivat tykänneet mistään koruriipuksista symboloimaan hääpäiväämme ja ystävyyttämme;) Muutama rentouttava hetki hyvän konjakin ääressä tuon kiireisen häähumun jälkeen ei kuulosta monestakaan miehestä varmasti yhtään hullummalle.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti