tiistai 28. lokakuuta 2014

Herkkusuiden unelma - karkkibuffet häihin?

Kuten varmasti moni on bongannutkin, karkkibuffetit ovat melko suosittuja yksityiskohtia häissä nykypäivänä. Häät eivät ole enää (Suomessakaan) pieniä tilaisuuksia lähinnä sukulaisten kesken juhlittuna, vaan häihin halutaan panostaa, hieman jopa Amerikan tyyliin. Tällä en tarkoita kilpailuja hameen helman leveydestä, vaan hääjuhlasta halutaan loihtia pramea, kun "kerranhan tässä vaan naimisiin mennään". Tunnustan itsekin havahtuvani tuohon ajattelutapaan hieman liian(kin) usein...


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Niin, siihen karkkibuffaan. Karkkibuffet on kiva tapa tarjota jotain hieman erilaista, ainakin toistaiseksi vielä vähemmän nähtyä. Karkit maistuvat lähes jokaiselle juhlijalle, ja makea buffet tarjoaa antimiaan myös autoilevalle kansalle. Mikäli karkkibuffettia mielii koota omiin häihinsä, täytyy muistaa herkkujen ulkonäön lisäksi niiden monipuolisuus. Vaikka ranskanpastillit ovatkin hempeän kauniita, niin ne tuskin maistuvat ihan jokaiselle juhlijalle?


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Tässä kuvituksena ihania buffetteja hieman erilaisilla tyyleillä ja toteutuksilla. Nämä ovat myös siitä kivoja, että koristelujen suhteen vain taivas on rajana. Minun mielestä karkkibuffetin koristelu saakin olla hieman muuta koristusta hempeämpi, jopa leikkisämpi, ehkä hieman jopa "överikin". Ai että kun himoittaisi päästä tuollaista valmistelemaan myös omiin häihin!! Olisikohan se kuitenkin vähän ristiriitaista, kun morsian itse ei karkkia syö ollenkaan?! Hmm..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti