sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Pieniä päätöksiä

Taas kuukausi vaihtui ja joulu lähenee. Ihanaa! Tosin samallahan se tarkoittaa myös sitä, että häätkin lähestyvät ja suunnitelmien pitäisi edetä!? 

Kovasti emme ole jaksaneet stressata vielä tulevaa, vaan lähinnä keskittyminen on mennyt arjen pyörittämiseen. Tuntuu, ettei tällä hetkellä suoranaisesti ole rahkaita mihinkään konkreettiseen suunnitteluun ja isoihin päätöksiin. Uudet tuulet elämän muilla osa-alueilla vaativat veronsa, ja näkyvät hiljaisempana elona hääsuunnittelun osalta.

Joitakin päätöksiä olemme kuitenkin saaneet tehtyä ja pienin askelein hääsuunnittelukin on edennyt. Niin ihana kuin drinkkibaari ideana olisikin ollut, taidamme jättää sen toteuttamatta. Itse olin ideasta aivan intopinkeänä, sulhasta se mietitytti enemmänkin. Ajatukset juomien menekin arvioinnista sekä toteutuksen budjetista olivat enimmäkseen pinnalla ja herättivät kysymysmerkkejä. Myös kaikki järjestely ja ylimääräinen tekeminen baaritiskin suunnittelusta lähtien mietityttivät, ja päädyimme jättämään tämän idean toisille. Varmasti tuohon päivään saa stressiä mahtumaan ilman ylimääräisiä järjestelyjäkin. Nyt täytyykin rueta sitten bongailemaan uusia ideoita!

Hääsuunnittelu onjun juuri siitä ihanaa (ja raskasta!), että saa ja pitää kehitellä kaikenlaisia ideoita. Niitä poimimalla ja vähän muokkaamalla saa toteutettua juurikin itsensä näköiset häät. Suunnittelussa on myös tärkeää huomioda se toinen osapuoli, hääthän ovat kuitenkin kahden ihmisen ikimuistoinen juhla. Minulle on tärkeää, että sulhanenkin osallistuu suunnitteluun ja jos hän ei jostain ideasta syty tai se arveluttaa, niin sitten täytyy sen tilalle kehitellä jotain muuta. Kahdestaanhan tässä rakennetaan meille tärkeää päivää :)

Kuva Pinterestistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti