sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Drinkkibaari häihin?

Olen viimeisen parin viikon aikana pyöritellyt ja pähkäillyt mielessäni häidemme juomatarjontaa. Olen tehnyt listoja tarjottavista juomista ja niiden määristä. Kovin on pää sekaisin ja mieli ailahteleva noiden suhteen, kun on niin vaikea ennustaa juomien kysyntää ja menekkiä. Toiselle kelpaa toinen ja toiselle toinen, mutta mihin vetää se kultainen keskitie? 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.


Ajatus drinkkibaarista on kytenyt mielessäni nyt jo jonkin aikaa. Häätanssin jälkeen bileiden alkaessa olisi ihana tarjota vieraille perinteisten mietojen juomien sekä viinin lisäksi joitakin hieman hääjuhlassa erikoisempiakin juhlajuomia. Drinkkibaarihan ideana on ihan mieletön! Drinkkibaarihan ideana on ihan mieletön!

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Mikäli tarjottavana olisi muutamaa (3-4) erilaista drinkkiä, ei idea menisi liian monimutkaiseksi tai vaikeaksi toteuttaa. Myös tarjottavat drinkit tulisi tietenkin valita siten, että ne olisivat suht helppoja ja nopeita valmistaa. Näin "baarimikko" ei tarvitsisi vuosien kokemusta alalta, vaan hieman tuoreempikin tapaus, jolla intoa drinkkien tekemiseen riittäisi, sopisi hyvin tehtävään. Drinkit tulisi olla suht yksinkertaisia tehdä myös siksi, ettei jonoa baariin liiaksi syntyisi, vaan vieraat saisivat juomansa ripeästi käsiinsä ja juhlinta jatkuisi. 

Kuva Pinterestistä.

Täytyy vielä hieman selvitellä ideaa ja syventyä siihen lisää. Mitä drinkkejä tarjottavaksi valitaan? Mistä saadaan baarimikko? Millaisista laseista juomat tarjotaan? Mitä muuta rekvisiittaa drinkkejä varten tulisi hommata? Paljon on vielä avonaisia kysymyksiä tähän liittyen. Kirjoittelen drinkkibaaristamme lisää, kunhan asia etenee ja kysymyksiin saadaan vastauksia. Ei tuo viimeisen kuvan drinksu varmasti yhtään hullummalta hääpäivänä kyllä maistuisi.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti