tiistai 23. syyskuuta 2014

Pitopalvelumme

Häidemme tarjoulun ja pitopalvelun valinta oli oletettua isompi projekti. Kilpailutimme haluamamme menun useamman pitopalvelun kesken, jotta saisimme selville keskimääräisen hintatason. Kilpailuttamista voin kyllä suositella jokaiselle ruokajuhlia järjestävälle! Hintaeroa edullisimman ja kalleimman menun välille kertyi lähes 15€/henkilö. Varsinkin suuren vierasjoukon kohdalla tästä voi kertyä aika sievä summa säästöä. 

Miksi me sitten päädyimme siihen, mihin päädyimme? Valintaa tehdessä pidimme mielessämme kaksi elämässä ylipäätänsäkin pätevää asiaa: a. halvalla ei saa hyvää, b. muistakaa kultainen keskitie. Valitsimme siis pitopalveluksemme juurikin hintatasoltaan keskihintaisen pitopalvelun Hilun Paikan Kontiolahdelta.

Valintaamme vaikutti suurelta osin saamamme asiakaspalvelu, joka oli ensimmäisestä vaihdetusta sähköpostiviestistä lähtien mielettömän ystävällistä! Hilun Paikan palvelusta välittyi se, että asiakas on heille se tärkein. Heidän palvelu on asiakaslähtöistä, joustavaa ja rehellistä. He kuuntelivat meidän toiveitamme, mutta tekivät myös ehdotuksia omien kokemusten pohjalta, jotta tarjoilusta tulisi tasapainoisempi, toimivampi ja yhtenäisempi. Palaveri-muotoinen tapaaminen järjestyi mutkattomasti ja sen aikana minulle sekä miehelleni tuli entistä voimmakkaammin tunne, että "se oikea" on löytynyt.  Hilun Paikkaan pääset tutustumaan parhaiten heidän omilla nettisivuilla: http://www.hilunpaikka.fi/fi/

Pitopalvelun kohdalla meille molemmille oli ensisijaisen tärkeää, ettei meidän tarvitse kantaa huolia ja murheita tarjoilun osalta hääpäivänämme. Olemmekin todella kiitollisia, kun löysimme oikeasti luotettavan pitopalvelun. En usko, että voisimme olla tyytyväisempiä valitsemaamme pitopalveluun kuin tällä hetkellä olemme! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti