maanantai 8. joulukuuta 2014

Kuplien vertailua

Ihan mielenkiinnosta rupesin katsastamaan hääsaippukuplien ostopaikkoja ja valikoimaa onneksi löytyy suht paljon. Mielenkiintoista ja vähän ehkä yllättävääkin oli huomata millaisia hintaeroja näidenkin suhteen markkinoilla on!

Suomalaisista nettikaupoista Juhla Centerissä oli mielestäni kivat valikoimat ja hinnatkin suht edulliset! Tykästyin erityisesti tähän alla olevaan saippukuplapulloon, jotenkin ihanan tyttömäinen! Hintaa tällä setillä on 12,90€ / 24 kpl.
 
Kuva Juhla Centerin sivuilta.

Myös nämä osuivat omaan silmään ja olivat hinnaltaankin hieman edellisiä huokeammat, setti 11,90€ / 24 kpl.

Kuva Juhla Centerin sivuilta.

Ennen tuotteiden tilausta kannattaa nähdä hieman vaivaa ja tehdä hintavertailua. Esimerkiksi alla olevat timantin muotoiset saippukuplapullot maksoivat Juhla Centerissä 12,50€ ja Confetissa 18,60€ (tällä hetkellä tarjouksessa 12,90€) / setti. Kummassakin kaupassa settiin kuuluu 24 kappaletta saippuakuplapulloaa. 

Kuva Juhla Centerin sivuilta.
Kansainvälisemmille markkinoille mentäessä hinnatkin (luonnollisesti?) laskevat ja esimerkiksi Etsystä tilatessa valikoimatkin ovat jo toista luokkaa kuin kotimaan verkkokaupoissa. Itse olen aika ujo näiden ulkomaalaisten verkkokauppojen suhteen, mutta siitä huolimatta tein hieman vertailua. Etsystä bongasin nämä alhaalla olevan kuvan saippukuplapullot, jotka myydään 100 kappaleen setissä. Hintaa pulloille kertyy 37,68€ / setti. 

Kuva Etsystä.

Vertailun vuoksi lähes identtisiä kuplapulloja myydään Juhla Centerissä (kuva alapuolella). Nämä myydään tutussa 24 kappaleen setissä ja hintaa yhdellä setillä on 12,90€ (96 kappaletta tulee maksamaan Juhla Centin kautta tilattuna 51,60€).

Kuva Juhla Centerin sivuilta.

Vaikkei hintaerot euromääräisesti huimia olekaan, niin säästöähän se on pienikin säästö. Ne pienetkin hintaerot voivat nousta merkittäväksi, jos tilausmäärät ovat isoja. Suosittelen tekemään siis hieman tutkimustyötä ennen tilausten näpyttelemistä, sillä ne muutamatkin säästetyt kympit voi "sijoittaa" sitten hyvällä omalla tunnolla johonkin muuhun! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti