keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Sormuksen suunnittelua

Kuten edellisestä tekstistäni kävi  ilmi, olemme hieman taas kunnostautuneet hääjärjestelyjen suhteen ja vihkisormuksen etsintä on alkanut! Olemme vihdoinkin saaneet lyötyä sormuksen noinbudjetin lukkoon, joten sitä on nyt helpompi lähteä etsimäänkin. Kiitos Joensuun Kulta Nallen osaavan henkilökunnan, alkaa se unelmien sormus hieman jo hahmottumaan. 

Silloin kun kihlauduimme halusin ehdottomasti sormuksen, jota tulisin käyttämään yhdessä vihkisormuksen kanssa (kyllä, valitsin kihlasormukseni itse;). Seuraavaksi olisikin jaossa pikku vinkki tuleville morsiammille. Mikäli valitsette kihlasormuksen itse ja haluatte käyttää sitä yhdessä vihkisormuksen kanssa tulevaisuudessa, niin sovitelkaa nyt ihmeessä niitä vihkisormuksiakin siinä samalla kihlaa valitessanne!! Jokainen varmastikin jo arvaa, miksi minun vihkisormuksen etsiminen on ollut melkeimpä ylitsepääsemättömän vaikeaa? Kyllä, kihlani on milestäni todella kaunis. Ja kyllä, siihen on mielestäni erittäin vaikea etsiä realistisen hintaista sormusta pariksi. Oi kyllä, vihdoinkin on sormusjumalat puolellani ja mieleinen vaihtoehto on hahmottumassa!

Kuva Sandbergin sivuilta.
Kuva Sandbergin sivuilta.
Kuva Sandbergin sivuilta.

Edellisessä tekstissäni jo viittasinkin sormusten yhdistelemiseen ja vihkisormuksen "rakentamiseen". Omaa vihkisormustani en täällä tule ennen häitämme näyttämään, mutta jonkun tyyppistä sormusten yhdistelmää siinä tullaan näkemään. Kuvituksena Sandbergin sivuilta poimittuja kuvia sormuksista ja niiden yhdistelmistä. Aika huikeita, eikö?! Jokainen sormuksista on yksinäänkin kaunis, mutta yhdistelemällä näistä voi rakentaa ihan mielettömiä kokonaisuuksia. Vain mielikuvitus (ja budjetti..) on rajana! Itse kyllä hyväksyisin näistä jokaisen kannettavakseni! :)

Kuva Sandbergin sivuilta.
Kuva Sandbergin sivuilta.
Kuva Sandbergin sivuilta.

Oman sormukseni "lisäosan/t" tulen poimimaan todennäköisemmin juurikin Sandbergin mallistosta. Miksi juuri Sandberg -sitä avaan ihan omassa postauksessa, ettei tämä teksti veny ihan maratooniksi :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti