keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Häämatkakohteena Kreikka?

Häämatkamme Thaimaaseen koki pienoisen realistumisen, kun ymmärsimme, että todellisuudessa mieheni muuttuneen työtilanteen vuoksi emme saa kahden viikon yhtäkestoista lomajaksoa. Niin paljon kuin Thaimaaseen olisimmekin halunneet, täytyi nyt tosi asiat ottaa huomioon häämatkaa suunnitellessa. Kohteeksi tuli siis valita paikka, jonne viitsii lentää yhden viikon takia, lentomatkan pituus ja aikaero eivät saaneet olla turhan suuria. 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Mieleinen kohde löytyikin yllättävän helposti ja vaivattomasti. Olen aina ihaillut Kreikan upeita maisemia ja sinisiä vesiä. Kreikan Korfua on kehuttu suuresti, joten se rupesi kiinnostamaan meitä häämatkakohteena. Eikä näiden kuvien puolesta ihan huonolta paikalta vaikutakkaan?! 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Varausta ennen täytyy vielä ottaa paikasta lisää selvää, ja lukea kokemuksia siellä jo matkanneilta. Minulla on kuitenkin vahva tunne siitä, että meidän unelmien häämatkakohde on löytynyt! ;)

2 kommenttia:

  1. Korfusta olen myös kuullut kehuja ystäviltäni, itse en valitettavasti ole vielä päässyt omakohtaisesti kokemaan. Uskoisin, että Kreikka on joka tapauksessa upea häämatkakohde! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin kuvat sulattivat sydämen! Täytyy tosiaan vaan lisää tutkiskella, onko esim isoja eroja minne päin saarta majoittuu yms. Pääasiahan on, että olisi lämmintä ja saisi rentoutua kaikesta ihanasta, mutta myös rasittavasta hääjärjestelystä:)

      Poista