torstai 8. tammikuuta 2015

Huomenlahja sulhaselle?

Olen aivan innoissani puhunut miehelleni huomenlahjasta ja niiden hankkimisesta! Aivan ihana idea herätä ensimmäisenä aamuna avioparina ja antaa aviomiehelleni joku harkittu ja mietitty lahja. En halua pilata tunnelmaa, mutta tämä(kin) on muutes helpommin sanottu kuin tehty.. Ainakin minun miehelle on helppo ostaa lahjoja; aina on tarvetta paidoille, sukille, boksereille, käyttötavaroille noin yleensäkin. Mutta mitä ostaa harkituksi ja mietityksi huomenlahjaksi?!?

Kuva Pineterstistä.

Kirjanen omista, koostetuista ajatuksista voisi olla hyvä lahjaidea. Ei materialistinen, mutta henkisesti paljon arvokkaampi! Tähän voisi kirjoittaa mietteitä niin avioliitosta kuin aviomiehestäänkin, ainakin itse voisin tykätä tämän tyylisestä lahjasta!


Kuva Pinterestistä.

Kello? Aina varma ja vakuuttava, mutta niin käytännöllinen ja tarpeellinen. Kaiverruksella tästäkin saa tehtyä saajalleen entistä arvokkaamman ja uniikimman. Mahtava huomenlahja siinä mielessä, että ei ole turha, vaan käyttöä varmasti kertyisi paljonkin.


Kuva Pinterestistä.

Entäpäs jos antaisinkin huomenlahjan jo hääaamuna? Antaisin sen jo etukäteen bestmaneille, ja he luovuttaisivat sen sulhaselleni ennen liikkeelle lähtöä. Olisiko kello hyvä lahja tälläisenäkin vaihtoehtona, ehkä pienellä viestillä höystettynä?Kuva Pinterestistä.

Vai riittäisikö hääaamuna pieni viesti itsessään..?


Kuva Pinterestistä.

Jos jollain on ideoita, niin olen avoin uusille ajatuksille sulhasen lahjoihin liittyen. Tietenkin ideoita voi kesään mennessä kypsyä vielä paljonkin, mutta aika heikolla pohjalla on ideointi vielä. Hyvä kuitenkin antaa jo tällekin asialle hieman ajatusta, ettei tule taas se kuuluisa kiire kaveriksi pähkäilyihin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti