sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kenkäfriikin pohdintaa

Rakas tuleva aviomieheni, älä lue tätä tekstiä ensimmäistä lausetta pidemmälle. 

No niin, nyt voinkin jatkaa, kun olen estänyt tuolta rakkaimmaltani taas muutaman harmaan hiuksen syntymisen. Kenkä-haaveiluni vain jatkuvat, eikä tälläiset kuvat ainakaan niitä yhtään helpota. 

Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Olen pitkään jo haaveillut antavani rakastavan kodin jollekin unelmien kenkäparille. Olisiko oikeasti huono idea ostaa itselleen hääpäiväksi ne unelmien kengät, joissa voisi tuntea itsensä lähes prinsessaksi? Jos joskus, niin tuona kyseisenä päivänä haluaisin pystyä hehkumaan ja tuntemaan itseni todellakin kauniiksi. Ja kyllä, juurikin ne kengät ovat tärkeä tekijä;)

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Kovasta yrittämisestä huolimatta ei lottovoitto osunut tänäkään viikonloppuna kohdalleni. En kuitenkaan lannistu, vaan ensi viikolla yritän onneani uudelleen. Voittoon asti nämä kaunokaiset taitaa jäädä kuitenkin haavelistalle, on tuo hintalappu sen verran suolainen kuitenkin...

2 kommenttia:

  1. Mulla oli korkkarit sekä blingillä tuunatut tennarit hääkenkinä. Tennarit pääsivät jo häämatkalla käyttöön, mutta korkkarit jäivät käyttämättä sen vuoksi, että kostea nurmikko värjäsi fuksianvärisen satiinipinnan aika pahasti. Tarkoitus oli kuitenkin jatkokäyttää molempia kenkiä ja tennarit onkin ajettu jo aika hyvin loppuun. Siksi kumpikaan pari ei ollut valkoinen. Kannatan siis ehdottomasti panostusta unelmien kenkiin, joille jatkokäyttöä varmasti löytyisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollenkaan huonompi idea tosiaan tuo, että olisi myös matalat kengät, varsinkin loppuiltaa varten! Meidän hääpaikan piha on sellaista hiekkaista, joten varsinkin sadesäällä voisi olla aika ikävä valkoisille kengille..

      Poista