tiistai 20. tammikuuta 2015

Kimppu morsiammelle

Luulin, että mulla on tosi varma visio tulevasta hääkimpusta. Kaunista, yksinkertaista, vähän romanttistakin. Kimppuni tulisi olemaan simppeli, mutta tyylikäs. Sen näköinen kuin haluaisin itsenikin muistettavan tuolta päivältä. 

Kuva Pinterestistä.

Simppelit kimput miellyttävät silmääni todella. Vaikka yksi kukka itsessään ei olisi kovinkaan näyttävä, muodostuu niistä yhdessä hyvinkin näyttävä kokonaisuus. Pionit ovat minun valintani. Olin ja olen edelleen niihin hyvin ihastunut. Nyt kuitenkin ruusut alkavat vallata mieltäni. Ajattelin aina ruusujen olevan liian perinteinen vaihtoehto minulle, mutta jotenkin niiden kauneus vaan tuntuu vetoavan koko ajan vain enemmän ja enemmän. 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Jotta saisin vielä heitettyä lisää vettä kimppusoppaan, niin täytyy sanoa, että hiljalleen olen alkanut pitämään enenevissä määrin myös sekakimpuista. Erilaisia kukkia sekoittamalla kimpusta saa mielenkiintoisen näköisen. Kun kimppuun laitetaan vain muutamaa väriä, tai pidetään kukkien väritys yhtenäisenä, pysyy kokonaisilme kuitenkin rauhallisena, raikkaanakin.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Tämä valinta olisi paljon helpompaa, jos olisi vain muutama kimppuvaihtoehto, joista valita se oma suosikki. On kuitenkin hyvä koota yhteen vaihtoehtoja, jotka miellyttävät omaa silmää. Näitä mietteitä on helppo palata selailemaan, kun lopulta päätösten aika koittaa :)

2 kommenttia:

  1. Omaan silmään kimpun kauneus liittyy paljon myös hääpukuun. Modernimman puvun kanssa ensimmäisten kuvien selkeät kimput näyttävät freeseiltä ja taas romanttisemman asun kanssa sekakimput pääsevät oikeuksiinsa. Suosikikseni näistä nousi kuitenkin toiseksi viimeinen kimppu. Se on ihanan kepeä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta! Juurikin se toiseksi viimeinen kimppu on tosi paljon minunkin mieleen! Toisaalta taas toivoisin ehkä kimppuuni edes hieman jotain väriä.. Ai kamala nää valinnat on niin vaikeita :D

      Poista