keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kakun koristeeksi

Nyt kun aurinko alkaa pilkistelemään ja kevät lähestymään, voi hiljalleen alkaa tekemään konkreettisia hankintoja häitä ajatellen. Olen pähkäillyt kakun koristetta ja sen tarpeellisuutta. Perinteisestihän kakun päällä on ollut kakunkoriste, joka esittää hääparia. En tiedä onko tämä niinkään uusi ilmiö, mutta nyt saatavilla on myös paljon koristeita, jotka kuvaavat hääparia tai hääpäivää esittämättä suoranaisesti morsiusparia itseään. Minusta tälläiset koristeet ovat ihania, ja tuovat vaihtelua niihin perinteisiin "morsian ja sulhanen seisomassa vierekkäin" -muotteihin.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Etsystä.

Tuo koriste voi olla enemmänkin symboli, joka kuvaa hääpäivän tunnelmaa tai sopii muuten vaan häiden teemaan. Myös kivoja humoristisia kakkukoristeita olen bongaillut myynnistä. Olen kuitenkin nyt ihastunut tälläisiin vähän erikoisempiin koristeisiin, jotka eivät kuvasta hahmoja, vaan viestittävät enemmän sanallisesti. Myös alapuolella olevassa kuvassa esiintyvät kauniisti muotoillut hääparin nimien etukirjaimet ovat todella upea koriste!

Kuva Etsystä.
Kuva Pinterestistä.

Sytyttääkö enemmän perinteinen kakkukoriste vai herättääkö kuvien koristeet ihastelua? Minua nämä erilaiset koristeet houkuttavat, mutta katsonko viiden vuoden päästä, että mitäköhän olen tuotakin valintaa tehdessä ajatellut. Olisiko perinteisempi kuitenkin parempi, ettei tarvitsisi naureskella omille valinnoille jälkikäteen vai onko koriste ollenkaan tarpeellinen kakun päälle? Hmm.. En tiedä, ehkä tosiaan parempi harkita vielä muutama viikko! :)

4 kommenttia:

 1. Toi ensimmäinen on ihana ! :) ja tykkään myös noista nimikirjaimista.

  VastaaPoista
 2. Me halusimme aikoinaan ehdottomasti Willow Treen kakkukoristeen, koska meillä on muutenkin kyseisen merkin tuotteita. Ottaisinko tuon koristeen tänä päivänä kakun päälle? Hmm, en ehkä. Mutta nämä on tällaisia asioita, joiden kanssa on hyvä mennä sen mukaan mistä juuri sillä hetkellä tykkää. Ei se ole niin vakavaa. Nykyään erilaiset tekstikakkukoristeet ovat mieleeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, ehkä se on juuri noin, että mieli kasvaa ja maku muuttuu! Saahan häissäkin näkyä sen hetken tyyli ja aika! Jotenkin sitä aina vaan pohtii tälläisiä asioita vähän "varman päälle" ;)

   Poista