torstai 5. helmikuuta 2015

Kutsujen kartoitusta

Kutsukortti-asiat ovat pyörineet mielessäni tiiviisti lähiaikoina. Olenkin jo tainnut mainita, että ajattelin askarrella kutsut itse. Tilaamalla toki saa upeita kutsuja, mutta mielestäni myös itse tekemällä kutsuista on mahdollista saada kauniita. Toki tilaamalla saa kutsut helpommin kuin itse tekemällä! Kellekään ei varmaan tule yllätyksenä, jos sanon, että kutsuissamme saa olla pilkahdus pitsiä? Ripaus romantiikkaa ja  vanhan ajan roosaakaan ei olisi pahitteeksi.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Minulla on jo päässäni visio siitä, miltä kutsut saisivat näyttää. Mutta koska aina voi inspiroitua ja saada uusia ideoita, niin kokosin tähän kuvitukseksi kortteja, joiden ulkonäöstä pidän erityisesti. Maanläheisiä värejä yhdistettynä hentoon pitsiin ja kauniisiin pritteihin. Lisäksi hieman juuttinarua sitomaan kokonaisuutta ja tekemään siitä sopivasti kotikutoisen oloisen. Me like!

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Olen lähdössä ensi viikolla pyörähtämään pääkaupunkiseudulla ja samalla olisi hyvä tilaisuus käydä vilkaisemassa etelän tarjonnat askartelutarvikkeisiin(kin) liittyen. Mielelläni otan vinkkejä vastaan, jos jollakin on hyviä kokemuksia alan kaupoista. Joensuussa ei turhan paljon kilpailuja askartelukauppojen suhteen ole, joten mukava ihan mielenkiinnostakin nähdä tarjontaa hieman isommassa mittakaavassa:)

6 kommenttia:

 1. Pitsi, ekopaperi ja juuttinaru on kyllä ehkä tämän vuoden suosituin juttu. Näitä tismalleen samoja inspiskuvia on nimittäin moni asiakas minulle viimeaikoina lähetellyt! :) Ihanalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä luulen, etten ole ainut jonka silmää nämä yhdistelmät miellyttävät;) Onneksi meidän lähipiirissä ei vielä kenenkään korteissa ole näkynyt tätä tyyliä, joten suosiolla voimme tämän toteuttaa omissa häissä :)

   Poista
 2. Eka, kolmas ja neljäs on mun suosikkeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä ihania! Minuakin viehättää yksinkertaisen kauniit kortit. Turhat härpäkkeet saa jäädä muille :)

   Poista
 3. On kyllä mielettömän kauniita, ihanan rustiikkisia! Ensimmäinen ja toiseksi viimeinen ehdottomat suosikkini! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Mä varmaan tekisin itsellekin säilöön yhden kortin, jos meidän kutsut olisivat näin kauniita :D

   Poista