sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Pöytien numerointi

Olemme alkaneet hiljalleen puhua häiden istumäjärjestyksestä. Jotta ihmiset löytävät nopeasti heille suunnitelluihin paikkoihin, on varmasti pöytien numerointi paras ja kätevin vaihtoehto. Sitä, miten paikkakartta tehdään ja toteutetaan, emme ole vielä päättäneet. Ideoita tähän tulee vielä mietiskellä. Nyt olen kuitenkin etsiskellyt ideoita tuohon pöytien numerointiin liittyen ja olen löytänytkin toinen toistaan ihanampia toteutuksia! Kaikki kuvien tyylit eivät ehkä ole ihan meidän näköisiä, mutta eikös kaikkea kaunista saa aina ihailla?! ;)

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Ei varmasti ole yllätys, jos sanon, että näissä numeroissakin saisi hieman romanttisuus näkyä? Toisaalta pidän kyllä myös selkeä linjaisistakin pöytänumeroista. Hmm... Vaikeahan näistä on kauneinta valita!

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Täytyy varmaan rueta selaamaan vanhempia hääblogeja ja etsiä sieltä jo toteutuneita ideoita tähän numerointiin liittyen. Villinä veikkauksena luulen, että ennen kuin tätä ehdimme päättää, niin saan seuraavan päänsäryn paikkakorteista ja niiden ulkomuodosta! On tämä suunnittelu vaan rankkaa hommaa.. ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania ja niin romanttisia kaikki! Tuo viimeinen on ehdottomasti yksi suosikeistani. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Minusta kanssa tuo kakkonen ja viimenen ovat tosi kauniita, ja ehkä myös eniten minun (meidän :D) näköisiä! :)

      Poista