maanantai 27. huhtikuuta 2015

Häävalokuvaaja Joensuusta?

Tilanteilla on tapana muuttua ja niin kävi yllättäen myös häidemme valokuvaajan suhteen. Saatan avata tapahtunutta lisää joskus myöhemmin, mutta nyt ei ole aikaa itkuille, vaan uuden kuvaajan etsintä alkakoon!

Tunnetko jonkun, joka on ammattitaitoinen, hyvällä "silmällä" varustettu valokauvauksen tosiosaaja, ehdottoman luotettava sellainen? Taiteellisuus ei ole pahitteeksi, peruspotrettipönötyksiä emme juurikaan kaipaa. Kuvaajalta tulisi luonnistua dokumentaarinen kuvaus, eikä pitkänkään päivän aikana hymyn tulisi hyytyä. Vuosikymmenten kokemus ei ole välttämätöntä, mutta kuvaajalta tulisi löytyä kokemusta erilaisten juhlien tai tapahtumien kuvaamisesta, mielellään hääkuvauksestakin. Yksi tärkeimpiä kuvaajan ominaisuuksia onkin saada ne yksittäiset, pienet hetket taltioitua kuviin ja sitä kautta muistoihin! :)

Kuva Pinterestistä.

Sinä, jonka intohimona on valokuvaus ja hyvät, onnistuneet kuvat ovat sinulle kunnia, sinut on ETSINTÄKUULUTETTU! Tarvitsemme sinua kuvaamaan häämme Joensuussa / Kontiolahdella 4.7.2015! Mikäli kiinnostuit tai tunnet jonkun, joka sopii etsimäksemme henkilöksi, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä 
osoitteeseen haaveilua2015@gmail.com!

Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti