maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

Uusi viikko on taas startannut ja ensimmäinen työpäiväkin on jo tältä viikolta taputeltu. Viikonloppuna kävimme mieheni kanssa pyörähtämässä Tallinnan maisemissa bestmanin pakettiautolla ja tuliaisina toimme häidemme alkoholijuomat, mitäs muutakaan.. ;) Reissu itsessään meni to-del-la jouhevasti, voin suositella Viroon autolla matkustamista lämpimästi kaikille. Voisin kirjoitella reissustamme enemmän ihan omassa postauksessa!

Eniten mietintää aiheuttavat kukka-asiat sekä hyvän ompelijan löytyminen Joensuusta tai lähialueilta. Hyviä ompelijoitahan on pilvin pimein, mutta tältä seudulta kokemusta tuntuu olevan valitettavan harvalla.. Jos siis joku lukijoista on tämän suhteen minua viisaampi, niin otan suosituksia mielelläni vastaan! Pukuanihan täytyy muokata jonkun verran pienemmäksi sekä lyhyemmäksi:)

Kukkiin liittyen taas olen aivan pihalla. Erilaisia vaihtoehtoja tuntuu olevan miljoona, ja ihania niistä miljoonasta vaihtoehdosta vähintään puolet. Pikku hiljaa tuntuu kuitenkin, että suosikit ovat nousseet esille ja niiden joukosta on nyt tehtävä valintoja.

Tällä hetkellä mieli on suht rauhallinen häihin liittyen. Olemme saaneet ruksittua to do -listaa hiljalleen, ja asiat ovat tuntunut edenneen lähes omalla painollaan. Jälleen kerran voin vaan todeta, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti