tiistai 14. huhtikuuta 2015

Hääyö Sokos Hotel Kimmelissä

Mainitsinkin jo aiemmin, että varasimme hääyön viettopaikaksemme Sokos Hotel Kimmelin Joensuusta. Ei varmaan kenellekään kovin yllätys, että Joensuussa ei kovin monta hotellia löydy, eikä mitään yli-hienoja hotellihuoneita suurempien kaupunkien tyyliin ole tarjolla. Yllätyin kuitenkin positiivisesti siitä, että täälläkin on normaalia standard-huonetta hienompia vaihtoehtoja saatavilla.

Varasimme huoneeksemme Junior Suite -luokan hotellihuoneen, joka on mukavan modernisti rempattu. Huoneessa on parkettilattiat sekä erilliset olo- ja makuuhuoneet. Vaikkemme huoneessa tulekaan juuri aikaa viettämään, ei isompi huone ja avarampi tila ole ikinä pahitteeksi. Huoneen ehdoton plussa on oma sauna! Ihana päästä häitä seuraavana aamuna saunomaan tuoreen aviomiehen kanssa! :)

Kuva sokoshotels.fi

Hotellihuone hääyötä varten kannattaa varata ajoissa. Kehoitan myös kyselemään varausta tehdessä, onko saman luokan huoneissa mitään eroja, esimerkiksi kuntoluokituksen suhteen. Me kävimme varauksen tehtyämme hotellilla, jolloin varauksemme tietoihin lisättiin varaus tiettyyn, vasta remontoituun huoneeseen.  Täten varmistimme, että saamme varmasti siistin, modernin huoneen hääyöksemme. Varmasti eri hotelleissa on erilaisia käytäntöjä ja tapoja, mutta suosittelen ottamaan asioista selvää, ettei tarvitse pettyä hotellihuoneen oven avatessa.

Häät alkavat tuntua jo aika konkreettisilta ja intoilimmekin eilen häistämme hotellilta lähdettyämme. Erityisen ihana oli nähdä, miten innoissaan miehenikin oli! Olen nyt asioinut lyhyen ajan sisään kolme kertaa Kimmelissä, ja voin rehellisesti sanoa, että joka kerta olen saanut mitä mahtavinta asiakaspalvelua. Joensuun seudulta hotelliyötä varaaville voin siis omien kokemustani perusteella suositella Sokos Hotel Kimmeliä lämpimästi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti