torstai 9. huhtikuuta 2015

Häiden suunnittelu -helmikuu & maaliskuu 2015

Päivät ja kuukaudetkin tuntuvat nyt menevän kovaa vauhtia eteenpäin. Helmikuun osalta en ollut muistanutkaan päivittää listaa asioista, jotka olemme saaneet tehtyä häidemme eteen. Ajattelin nyt kerralla sitten päivittää listan helmikuun ja maaliskuun osalta. Totuushan on, että ei tästä liian pitkä kerralla luettavaksi siltikään tule..;)

Helmi- ja maaliskuun aikana on kuitenkin jotain konkreettistakin tapahtunut. Kutsuja suunnittelimme ahkerasti ja yritimme kovasti hakea sitä meidän näköistä versiota. Mieli muuttui moneen kertaan, mutta lopulta päädyimme hyvin lähelle alkuperäistä ideaamme. Kutsujen suunnittelu oli ehkä jopa odotettua isompi homma. Nyt on onneksi nekin tehty ja suurin osa lähetettykin saajilleen!

Kävimme myös vierailulla maistraatissa ja tästä viikkoa myöhemmin saimmekin postin kautta kirjeen, joka sisälsi esteettömyystodistuksemme. Kyllä, ajoissa ollaan, mutta halusin hoitaa tämänkin pois alta mahdollisimman aikaisin. Miksi odottaa, jos voi tehdä jonkun asian heti pois alta?

Maaliskuun aikana saimme varattua myös hotellin hääyöksemme Sokos Hotel Kimmelistä. Vaihtoehtojahan täällä ei ole liiaksi asti, joten tuo Kimmel tuntui meistä parhaalta vaihtoehdolta. Emme varanneet erikseen mitään hääyöpakettia, vaan tyydyimme perushuoneeseen, tosin toki hieman standardihuonetta hienompaan sellaiseen.


Kuva Pinterestistä.

Tässä helmi- ja maaliskuun aikana tehdyt asiat vielä listattuna:

-kutsujen suunnittelu
-kutsutarpeiden hankkiminen
-kutsujen tekeminen
-kutsujen postittaminen / antaminen
-esteettömyystodistukset
-hotellin varaaminen hääyöksi

Jes, jotain on saatu aikaan jo alkuvuoden aikana! Kyllä nämä suunnitelmat hiljalleen taitavat häiksi muuttua.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti