maanantai 14. heinäkuuta 2014

Hääpaikan koristelu

Miten tehdä hääpaikasta tunnelmallinen tila, jossa viettää ikimuistoiset hääjuhlat? Miten loihtia kauniista tilasta sanoin kuvaamattoman upea? Tai miten luoda ehkä jo hieman kulahtaneesta ja pinnoiltaan päivitystä kaipaavasta tilasta tunnelmaltaan häihin sopiva? Erilaisilla koristeilla saa tilaan kuin tilaan ihmeitä aikaan. 

Kuva Pinterestistä.

Yleensä pöydät vievät suurimman alan juhlatilasta. Pöytiin ja niiden koristeluun kannattaa siis panostaa varsinkin, jos haluaa saada loihdittua pientä pintaremonttia kaipaavasta tilasta häiden yksi kohokohta. Laittamalla pöytiin siistit liinat ja panostamalla pöytien kukkasiin, saa hetkessä näyttävän kattauksen. 

Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.

Jos haluaa luoda romanttista tunnelmaa, kannattaa kuvia katsellessa kiinnittää huomiota siihen, kuinka paljon pöytiin on laitettu kukka-asetelmia, koristeita ja erilaisia kynttilöitä näyttävyyttä tuomaan. Se mikä normaalisti saattaisi mennä jo liiallisuuden puolelle, voi isossa tilassa toimia paremmin kuin hyvin.

Kuva Pinterestistä.

Valaistuksella saa helposti luotua tunnelmaa. Erilaisia valon lähteitä käyttämällä voi tehdä tilasta mielenkiintoisen ja hieman satumaisen oloisenkin. 

Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.


Kynttilät antavat juhlaan kuin juhlaan oman tunnelmansa. Häiden romanttiseen luonteeseen kynttilät sopivatkin erityisen hyvin.

Kuva Pinterestistä.

Toki muun tilan koristeluun kannattaa kiinnittää huomiota. Erilaisia yksityiskohtia loihtimalla saa tilasta taiottua juhlavan ja persoonallisen. 


Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.
Hääpaikkaa koristellessa vain mielikuvitus on rajana. Ensiksi kannattaa valita tyyli, ja sitten rueta etsimään ideoita ja inspiraatiota. Kuvia tallentamalla ja vertailemalla on helppo huomata mikä on eniten se oma juttu, jota haluaa lähteä toteuttamaan. 


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kynttilät ovat suht edullinen tunnelman luoja, eikä kukkienkaan tarvitse olla kukkakauppiaan tekemiä asetelmia. Rennon romanttisiin häihin sopii luonnonkukat erittäin hyvin eikä tästä paljon kukkarokaan kevene. Hääpaikan koristelussa onkin vain mielikuvitus rajana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti