perjantai 18. heinäkuuta 2014

Mosiammen korut

Erilaisilla koruilla saa luotua ja nostatettua omaa fiilistä hääpäivänä, näin halutessaan. Koruilla saa luotua juhlatyylistä näyttävämpää ja niillä voi myös luoda helposti juhlatyyliin hieman glamouria. Yksinkertaisesta hääpuvusta saa näyttävän lisäämällä kimalletta korviin, kaulaan ja/tai ranteisiin. Miksei kietoisi vyötäröllekin hentoa strassista vyötä? Hääkoruiksi on lukemattomia eri vaihtoehtoja. Jotkut morsiammet pitävät perinteisemmästä tyylistä, toiset taas haluavat koruilla korostaa persoonaansa. Monet suosivat häätyylissään perinteisiä helmiä. Varmasti kuuluvat usein osastoon "lainatut"?! 

Kuva Pinterestistä.

Rannekoruistakin löytyy vaikka miten paljon ihania vaihtoehtoja hääpäiväksi. Mikäli hääpuku on hihaton, saa rannekorulla tuotua kivasti katsetta käsiin.
Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.

Kaulakoruilla saa helposti näyttävyyttä pukuun. Nykyään suosiossa olevat hihattomat hääpuvut tuovat kaulakorut upeasti esille. Minulle tuskin kaulakorua kuitenkaan tulee, sillä morsiuslook tulisi sen myötä liian täyteen ängetyn näköiseksi. Mieluummin korostan sitten senkin edestä jotain muuta...

Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.

Haluaisinkin ostaa korviin jotkin näyttävämmät kimaltelevat korvakorut. Jos minulle ei kerta tule kaulakorua, niin korvakoruthan voivat olla astetta näyttävämmät? Pitäähän se kadotettu kimaltelu ottaa jossain muodossa takaisin, vai... ;) 

Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.

Korvakorujen tulee olla tyylikkäät ja suht klassiset. En halua hääpäivänä pukeutua mihinkään erityisen värikkäisiin väreihin, mutta kieltättä nämä vaaleanpunaiset pastellikorvakorut eivät vaikuta yhtään hullummilta!

Kuva Pinterestistä.

Erilaisilla vyötärönauhoilla saa loihdittu hetkessä enemmän ilmettä yksinkertaisempaan pukuun. Minä ainakin tykkään paljon siitä, miten korostavat kauniisti pukuja itsessään.

Kuva Pinterestistä.

Koruja valitessa kannattaa kuitenkin pitää mielessä se, että korujen tulisi sopia toisiinsa. Vaikka vaihtoehtoja on monia ja kaikkien kauniiden kesken on vaikea valita, niin on kuitenkin hyvä päättää yksi "linja", jota koruissaan toteuttaa. Tässäpä sitä onkin pähkäilemistä, ja koruvalintoja tehdessä saattaa muutama ilta vierähtää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti