tiistai 22. heinäkuuta 2014

Sulhasen pukeutuminen

Täytyisi (yrittää) pitää mielessä, että hääpäivä on tärkeä päivä myös sulhaselle. Sulhanen on samalla tavalla morsiammen kanssa vieraiden katseiden alla, joten myös hänen pukeutumiseen tuona päivänä tulee panostaa. Nykyhäissä sulhasilla on lukuisia vaihtoehtoja omaa pukeutumista ajatellen. Sulhasen rennompi pukeutuminen tuntuu olevan nouseva trendi. Näissä asuissa ei ole tietoakaan saketista tai tummasta puvusta, frakista nyt puhumattakaan. Minusta tälläiset rennomman oloiset vaatteet ovat kivoja, ja sopivat varmasti kantajilleen upeasti!
 
Kuva Pinterestistä.

Myös siistit, mutta ei-mustat puvut ovat varteenotettavia vaihtoehtoja ja ainakin minun mielestäni hyvinkin juhlavan näköisiä.

Kuva Pinterestistä.
 
Kuva Pinterestistä.

Minun silmääni on tuo vaalean harmaa ruennut miellyttämään kovasti sulhasen pukua ajatellen.. 


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Jos saisin päättää sulhaseni hääpäivän pukeutumisen, niin pukuna ei nähtäisi ainakaan sakettia. Mitään erikoisempaa syytä siihen ei ole, en vain erityisemmin pidä saketin ulkomuodosta. Ehkä kuitenkin kallistuisin vallinnassa perinteiseen tummaan pukuun. Tummaa pukua saa muokattua asusteilla hyvin eri näköisiksi. Kuva Pinterestistä.

Omaa silmää miellyttää eniten sulhasen(kin) pukeutumisessa suht selkeä ja yksinkertainen linja. Tummissa puvuissakin pidän näistä yksikertaisemmin puetuista malleista kaikista eniten. 


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Tietenkin on hyvä kartoittaa vaihtoehtoja sulhasen pukeutumiseen, mutta onneksi tätä asiaa ei tarvitse päättää itse, vaan valinnan tekee lopulta sulhanen itse. Varmasti täytyy patistaa hänet jonnekin sovituskierrokselle, että voi itse valita itselleen parhaan ja omalle tuntuvimman paketin hääpäivää varten. Toki saahan sitä hieman vinkata millaisessa asussa haluisin hänet hääpäivänämme nähdä.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti