tiistai 8. heinäkuuta 2014

Meidän häät

Olemme miettineet paljon häidemme tunnelmaa ja millaisen haluamme itse juhlasta tehtävän. Paljon yleistä keskustelua ja vielä enemmän pienien yksityiskohtien miettimistä. Millaisen haluamme luoda meille tärkeästä ja yhdestä elämän merkityksellisimmästä päivästä?


Kuva Pinterestistä.

Häihimme saa kutsun noin 70-80 ihmistä. Haluaisimme kutsua helposti melkein 20 ihmistä enemmän, mutta hääpaikka ja -budjetti rajoittavat kutsun saajien määrää tuohon edellä mainittuun. Kutsuttavat muodostuvat osaksi sukulaisista, mutta suurelta osin myös ystävistämme. Koska olemme häiden aikaan seurustelleet lähemmäs seitsemän vuotta, ovat ystävämmekin tulleet jo onneksi yhteisiksi. Sopiva sekoitus sukulaisia ja ystäviä onkin meidän häihin parhain ratkaisu. En voisi kuvitellakaan pitäväni vain sukulaishäitä enkä toisaalta voisi nähdä meillä pelkkiä kaverihäitäkään. 


Kuva Pinterestistä.

Tietenkin toivomme päivän olevan ennen kaikkea onnen täyteinen. Tämä tulee varmasti toteutumaan ihan itsestäänkin. Toivon myös, että pystyn kaiken jännittämisen keskellä nauttimaan ja elämään päivää hetki kerrallaan. Olen yleensä hyvinkin tarkka siitä miten asiat tehdään ja varmistan, että kaikki menee tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Hääpäiväksi minun täytyy varmasti opetella "relaamista", sillä ikinä en ole kuullut kaiken koko päivän ajan menneen putkeen. Vähemmän suunnittelun asian murehtiminen kun vie aina aikaan jonkun muun asian nauttimisesta. Ja tuo päivä menee ohi varmasti nopeammin kuin tahtoisimmekaan, joten haluan keskittyä hääpäivän osalta jokaisessa hetkessä elämiseen.

 
Kuva Pinterestistä.


Haluamme päivästämme juhlallisen, mutta samalla rennon. Juhlallisen siksi, että haluamme luoda päivästämme muistettavan ja etenkin meille ikimuistoisen. Haluamme luoda kauniin ympäristön, jossa ihmiset viihtyvät ja jossa on mukava juhlia päiväämme pitkän kaavan mukaisesti, ehkäpä ihan aamuyön tunneille asti. Toisaalta haluamme panostaa päivään myös siksi, että nämä ovat ensimmäiset ja toivottavasti myös viimeiset häät meille kummallekin.


Kuva Pinterestistä.

Kuten jo mainitsinkin, tunnelman häissä tulee olla kuitenkin rento. Itse en pidä häistä, joissa puheita on tuntitolkulla. Tämäkin riippuu tietenkin häiden luonteesta, mutta meidän häihimme ne eivät vain sovi. Isäni tulee todennäköisesti pitämään puheen tai luulen, etten saisi häntä estelemälläkään estetyksi pitämästä puhetta meille ja häävieraille. Minun mieleen ei ole ylipäätänsä liika ohjelma koskien hääjuhlaa. Hääjuhlassamme tulee todennäköisesti olemaan juurikin vain muutama ohjelma, ja muuten ilta on vapaa seurustelulle, vieraiden tutustumiselle sekä tietenkin tanssimiselle. Uskon, että vieraat tulevat hyvin viihtymään näinkin eikä aika juhlissa käy kellekään pitkäksi.

Kuva Pinterestistä.
Ei vain millään enää jaksaisi odottaa melkein vuotta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti