sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Hunnulla vai ilman?

Jo vuosia olen sanonut ja vannonut, etten tule laittamaan huntua päähäni omissa häissäni. Olen pitänyt huntua turhan koristeellisena ja romanttisena itselleni. Yksinkertaisesti se ei minun suht simppeliin makuuni sovi. Toki kaunishan se on oikealla tavalla yhdistettynä, mutta ei sitten yhtään minun juttuni. 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.Arvata taas saattaa, että mieleni on saattanut muuttua tai ainakin ajatuksia ja mielipiteitäni tämän(kin) asian suhteen on ravisteltu. Äitini ja siskoni kanssa puhe kääntyi muutama viikko sitten yllättäen huntuihin sekä niiden osaan morsiammen häälookia. Siskoni fiilisteli kovasti huntuja ja hehkutti niiden romanttisuutta sekä sitä kuuluisaa pistettä iin päälle, jonka ne morsiammelle luovat. Omatkin ajatukset alkoivat ikään kuin huomaamatta pehmitä ja huomasinkin miettiväni ääneen, sopisikohan huntu omaan häätyyliini. Hah, niimpä. Ja tässäkö on siis morsian, joka tietää mitä tahtoo?!?

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Mikäli päädyn käyttämään huntua, niin ehdottomasti haluan pitää sitä vain ja ainoastaan kirkon ajan. Nykyäänhän huntua ei monikaan morsian itselleen valitse, mutta onhan se nyt kaunis ja perinteinenkin ratkaisu. Käytännöllinen? Ei, mutta tarvitseeko joka asiaa järjellä miettiä, varsinkin jos huntua aikoo käyttää vain sen pienen hetken hääpäivän aikana..?


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Hunnuissa eniten pidän pitkistä malleista, jotka laskeutuvat kauniisti. Överiksi ei tietenkään pituuden suhteen tarvitse mennä, mutta kyllä hunnun tulee olla laahuksen yli yltävä. Pidän hunnussa läpinäkyvyyden tuomasta hairaudesta, mutta sytyn eniten hunnuista, joissa reunoja koristaa kaunis, pitsinen kuvio. Noin yleisestikin huntu luo minulle kuvaa herkkyydestä, ja se kuva sopiikin tuohon päivään ja erityisesti vihkitilaisuuteen.


Kuva Pinterestistä.

Päätöksiä tämän suhteen en tee vielä suuntaan enkä toiseen. Tätä tekstiä oikolukiessani tuli kuitenkin mieleen, että yritänkö tässä taas perustella yhtä rahareikää lisää hääbudjettiin?! En kai, kunhan mietiskelen, mitä tuolta päivältä haluan ja mitä ulkonäöltäni odotan. Noh, onneksi näitä sopii miettiä vielä hetki jos toinenkin:)


Hilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti