tiistai 25. marraskuuta 2014

Taulu vieraskirjana

Pinterestiä selaillessani törmäsin kivaan vieraskirja-ideaan. Tässä ideassa jo ennen hääpäivää valmisteltaisiin halutunlainen taulupohja, johon kiinnitettäisiin pieniä paperin palasia. Nämä paperin palaset voivat olla minkälaisia tahansa, esimerkiksi juurikin sydämen muotoisia tai ne voi kiinnittää siten, että ne muodostavat kokonaisuutena vaikkapa puun lehdet. Taulupohjan suhteen vain mielikuvitus on rajana ja mielestäni siitä tulisikin tehdä juuri hääparin näköinen. Tauluun kiinnitettyihin paperin palasiin vieraat kirjoittavat nimensä ja terveisensä hääparille, samalla tapaa kuin tavalliseenkin vieraskirjaan! 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Idea taulusta vieraskijan korvaajana on myös siitä ihana, että näin häät ja häiden muisto saa olla osa kotia ja parin arkea. Aina katseen osuessa tuohon tauluun, tulee varmasti väkisinkin muistot hääpäivästä mieleen.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Itse sytyn juurikin tälläisiin hieman perinteistä poikkeaviin juttuihin, joista saa helposti tehtyä ja muokattua oman näköisen, meille sopivan. Tuo viimeinen kuva osoittaa myös sen, miten hyvin suunniteltu ja toteutettu "vieraskirja" voi sopia sisustukseen. Olisikohan tästä ideasta ihan toteutukseen asti..?! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti