tiistai 4. marraskuuta 2014

Kuplasadetta?

Kuten mainitsinkin jo aiemmin, kävimme tutustumassa ihanaan hääkirkkoomme loppukesästä. Samalla reissulla meille selvisi, että kirkon edessä ei saa heittää riisiä meidän päällemme. Vaikka olin jo mielessäni kerennyt suunnittelemaan riisipussitkin, niin voivottelut eivät auttaneet, vaan oli keksittävä vaihtoehto riisin tilalle. Mutta mitä tilalle? Saippuakuplat?

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Alkuun en syttynyt tästä ideasta ollenkaan. Olen aina pitänyt saippukuplia jotenkin lasten leikkeihin kuuluvana. Ajatukset saippuakuplan läsähtämisestä keskelle otsaa tai kuplasateen jäljiltä liiskana olevasta kampauksesta lähinnä puistattivat. Mutta sitten.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Sitten rupesin etsimään kuvamateriaalia ja törmäsin näihin kuviin. Täytyy sanoa, ettei saippuakuplat vaihtoehtoina tuntuneetkaan enää niin tyhmiltä? Plussaa siitä, ettei yksikään lintu kuole saippuan jämiä maasta nokkiessa ja ovathan nämä kuvat nyt aivan huikeita! Jotenkin tuntuu näitä katsellessa, että nuo kauniisti leijailevat kuplat sopisivat täydellisesti juurikin vihkitilaisuuden jälkeiseen tunnelmaan! Ne ovat samalla herkkiä, mutta myös sopivan leikkisiä ja nuorekkaita, voisivat ikään kuin hieman vapauttaakin tunnelmaa. 
 
Kuva Pinterestistä.


Tätä ideaa sopii mietiskellä hieman lisää. Tässähän saattaisi olla ihan varteenotettava vaihtoehto?! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti