maanantai 10. marraskuuta 2014

Katse kuplissa

Kuplahuuma täällä vaan jatkuu ja ajatus kuplasadetta kohtaan muuttuu aina vain positiivisemmaksi. Varmasti on itsestään selvää, ettei häissä käytetä saippuakuplavedelle (kuulostaapa järkyttävälle näin sanottuna!!) perinteisiä, lähinnä lapsille tarkoitettuja värikkäitä, muovisia purkkeja. Hääkuplia puhallellaan pienistä siroista purnukoista, joiden suhteen vain oma luovuus (=nettikauppojen tarjonta) on rajana.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Ahkerimmat tekevät kupla-astiansa ja sen tykötarpeet itse tai tuunailevat valmiita purnukoita omaan hääteemaansa sopiviksi. Kadehdittavan kauniita!

Kuva Pinterestistä.
Skumppalasia muistuttavat kupla-astiat ovat ihanat! Ainakin minun mielestä sopivat hyvin hääteemaan!

Kuva Pinterestistä.

Purnukoista saa tehtyä persoonalliset halutessaan myös hieman vähemmällä askartelulla. Idea astiaan kiinnitetystä lapusta teksteineen on suloinen! Tekstiin voisi kirjoittaa esimerkiksi kauniin mietteen tai siinä voisi lukea hääparille tärkeästä runosta / laulusta pieni pätkä.  
Kuva Pinterestistä.

Netin ihmeellisestä maailmasta, varsinkin ulkomailta, saa tilattua vaikka mitä niin häihin kuin muihinkin juhliin. Viimeisen kuvan kupla-astiat hääparin nimillä ja hääpäivämäärällä painettuna onkin mahtava idea! 

Täytyy ottaa tarkemmin selvää minkälaista tarjontaa näihin hääkupla-astioihin liittyen on ja tietenkin millaisissa hinnoissa ne pyörivät. Maltaita en viitsisi moisista maksaa, mutta kyllähän näitäkin pienellä muokkauksella saa enemmän oman näköisiksi ja persoonallisemmiksi. Täytyy katsella mitä sitä vielä kehittelee omien kuplien suhteen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti