keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Hääyöksi hotelliin?

Hääyön viettopaikka herättää paljon keskustelua ja mielipiteitä. Toiset suuntaavat häistään hotellin pehmeisiin lakanoihin ja toiset taas yöpyvät kotikolossaan. Ehkäpä jotkut karkaavat suoraan häistään häämatkalleenkin? Meille mieheni kanssa on ollut häiden suunnittelun alusta lähtien lähes itsestään selvä vaihtoehto hääyön viettäminen hotellissa. Mikä sitten vaikutti meidän valintaan olla yöpymättä kotona?

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Olemme panostaneet häihimme paljon, joten mielestämme on jopa luonnollista sijoittaa hieman häöyöhönkin. Itse miellän hotellissa nukkumisen hieman luksukseksi ja juuri tätä haluamme myös hääyöltä! Pehmeä sänky, puhtaat, valkoiset lakanat ja pimeä huone; kuulostaa täydelliseltä päätökseltä ihanalle, mutta varmasti kaikessa tunneskaalassa myös raskaallekin päivälle.

Kuva Pinterestistä.

Toki monet ovat sitä mieltä, että bileiden kestäessä pikkutunneille, on aivan turha maksaa muutamasta nukutusta tunnista sekä aamupalasta sieviä summia. Ymmärrän tämän pointin täysin. Nukutut tunnit jäävät varmasti todellisuudessa yhden käden sormilla laskettavaksi ja herätyskellokin tulee laittaa soimaan, jos mielii keretä aamupalalle sekä luovuttamaan huoneen avaimet ajoissa. Toki hotellit tarjoavat erilaisia hääyö-paketteja, joihin voi sisältyä kylmän kuplivan lisäksi myöhäisempi huoneen luovutusaika sekä aamupala tarjoiltuna suoraan huoneeseen. Nämä ovat ihania ja käytännöllisiä palveluita, mutta lisäävät toki hääyön hintaa.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Ainakin näin etukäteen ajateltuna häistä suoraan kotiin tuleminen saattaisi jopa hieman latistaa sitä pilvilinnaa, jossa hääpäivämme (toivottavasti) elämme. Arjessamme ja kodissamme ei ole mitään vikaa, päinvastoin, mutta emme halua hääyötämme ihan niin arkisesti viettää. Pieni luksus ja aamulla valmis aamupala ovat kuin piste iin päälle hääpäivällemme! Täytynee rueta ottamaan Joensuun tarjonnasta ja päättää missä hääyömme täällä haluamme viettää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti