maanantai 2. maaliskuuta 2015

Paikkakortit pöytiin

Kirjoitin aikaisemmin, että aiomme varmastikin tehdä häihimme paikkajärjestyksen. Jotta ihmiset osaavat asettua paikoilleen, tulee pöytiin askarrella jonkinlaiset paikkakortit. Nämä tulevat varmasti noudattamaan jollain tapaa pöytien numerokorttien tyyliä, ja ehkä myös kutsukorttien kanssa samaa linjaa? 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Paikkakorteista saa tehtyä helposti häiden teemaa mukailevat tai muuten vain pöytiin ilmettä antavat. Korttien värityksellä ja koristelulla saa luotua pöytiin viimeisteltyä ilmettä. Pienetkin asiat voivat olla se kaivattu piste iin päälle!


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Pidän tässäkin tapauksessa pehmeästä tyylistä, joka sopii meidän maalaishäihin. Häissämme korttien ei tarvitse olla räväkät eikä niiden tarvitse erityisemmin erottua pöydistä, vaan tarkoituksena on (pääasiallisen tehtävän lisäksi) juurikin luoda pöytiin viimeistelty tunnelma. Koska näissä korteissa askartelemista riittää, haluan mallin olevan yksinkertainen ja suht helppo toteuttaa. Uskon, että kuvien esimerkeistä saa hyvin inspiraatiota siitä, miten yksinkertainenkin voi olla kaunista! :)

2 kommenttia:

  1. Kaunista! Omat suosikkini ovat tällä hetkellä pienet laput, jotka on yhdistetty kukkaan tai lehvään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä keiltämättä kauniita! Tälläisissä täysin paperissa houkuttelisi tietenkin se, että ne voisi tehdä hyvissä ajoin valmiiksi ja saisi laittaa paikoilleen huoletta jo edellisenä päivänä! Tietenkin esimerkiksi juuri kukkaan yhdistettynä saisi ihanaa näyttävyyttä paikkakorteille.. On tää sitten kyllä vaikeeta :D

      Poista