maanantai 23. maaliskuuta 2015

Korottomat kengät häihin

Usein kuulee jo rouviintuneiden morsianten puhuvan siitä, että korollisten hääkenkien lisäksi kannattaa hankkia jalkojen väsymystä silmällä pitäen korottomat versiot iltaa ja yön pikkutunteja varten. Kuten jo täällä aikaisemmin haaveilinkin, ajattelin ostaa suht matalakorkoiset, laadukkaat korkokengät, joiden käyttöikä ei jää yhteen päivään. Ajatuksena oli myös se, että kun kenkä on laadukas, jaksaa jalka väsymättä sen sisässä pidempään. Periaatteessa juurikin näin. Mutta. Jaksaako kukaan arjessaan korkokenkiä käyttämätön seistä koroissaan koko hääpäivän, reippaasti yli 12 tuntia?
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Koska kysymys on ruennut askarruttamaan mieltäni, niin olen alkanut etsiskellä vaihtoehtoja iltakengiksi. Toivoisin niiden noudattavan samaa linjaa kuin korollistenkin versioiden ollen samalla klassiset, mutta naiselliset. Pieni blingi ei ole ikinä pahasta, mutta ilman sitäkin kenkä voi mielestäni olla juhlava ja kaunis. 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Kuten kuvista näkyy, minua viehättää ballerina-mallisten kenkien lisäksi yksinkertainen, sandaali-malli. Hyvin hoidetut jalat yhdistettynä kauniisti lakattuihin varpaiden kynsiin antaisivat tarpeeksi juhlavan ilmeen sandaaleillekin. Näille kuvien kengille tulisi varmasti jokaiselle käyttöä jatkossakin, eikä kengistä tällöin maksaisi "turhaa" pelkkää hääpäivää ajatellen. 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Onko "iltakengät" mielestänne hyötyostos vai huti? Onko sandaalit liian arkiset hääpäivänä käytettäväksi? Täytyy alkaa katsomaan kauppojen tarjontaa ja etsiä itseä miellyttäviä malleja. Tässä lumituiskussa tosin ballerinat ja sandaalit tuntuvat vielä hyvinkin kaukaiselta ajatukselta.. :)

2 kommenttia:

  1. En itse arkena normaalisti korkokenkiä käytä ja siksi yritin kotosalla vähän totutella hääkenkiini, joissa korkoa kuitenkin oli jonkun verran. Varasin blingit tennarit iltaa varten, mutta ei kenkien vaihtamiselle tullut kyllä juurikaan tarvetta ja oikeastaan periaatteen vuoksi ihan myöhään illalla laitoin tennarit jalkaan biletystä varten. Päivä kului hyvin koroissakin. Ehkä se johtui jännityksestä ja adrenaliinista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tennarit voisivat olla myös hyvä vaihtoehto! Ja voisihan niitä vaikka vähän tuunailla blingimmäksi;) Mietinkin jo aikaisemmin tuota jännityksen ja adrenaliinin roolia; jospa ne turruttaisivat suurimmat säryt :)

      Poista