tiistai 10. maaliskuuta 2015

Paniikkina: sade

Koska minulla ei ilmeisemmin ole tarpeeksi stressiä, niin olen parin viimeisen päivän aikana ruennut lähes panikoimaan hääpäivän säästä. Kyllä, säästä. Asia, johon ei yksinkertaisesti voi vaikuttaa tai olla vaikuttamatta millään tavalla. En tiedä miksi tätä panikoin, mutta pakkomielteen olen säästä itselleni tehnyt. 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Tottahan sateessakin on oma lumonsa, mutta tuskin kukaan sitä ihan rehellisesti omalle hääpäivälleen tilaa?! Ainakin itse myönnän, että sininen taivas ja kaunis, aurinkoinen sää, luovat päivälle kuin päivälle ihanat puitteet! Mutta koska säähän en todellakaan pysty vaikuttamaan, niin omaa mieltäni rauhoittamaan etsin muutamia ihania sadesään kuvia. 
 
Kuva Pinterestistä.
  

Jos sadepäivä omalle kohdalle sattuu, niin pakkohan se on jotenkin mielessä saada positiiviseksi käännettyä. No, nämä kuvat ovat ainakin upeita sateisesta säästä huolimatta! :)

2 kommenttia:

 1. Minä olen auringosta eläjä joten ymmärrän huolesi todellakin. ;)
  Ehkä pitää kuitenkin ajatella että koska säähän ei voi vaikuttaa,
  pitää yrittää ottaa joka kelistä ne parhaat asiat esiin.
  Sateenvarjon kanssa saa upeita kuvia tosiaan!
  Se on just sellainen hankinta josta helposti ajattelee että
  ei sitä varmaankaan tarvita mutta sitten jos sattuukin
  sadekuuro/päivä, harmittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun joku julkisesti jakaa minun kanssa tämän huolen! Tottahan se on, että toisaalta on hyvä varautua henkisesti huonompaankin säähän. Sateenvarjon aion ihan ehdottomasti ostaa! :) Onneksi sääennusteet pitävät aika hyvin paikkansa, joten Forecan mobiilisovellus voi olla aika lujilla kesäkuun lopusta alkaen :D

   Poista