sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kirkkomusiikki

Tänään saimme mieheni kanssa päätettyä vihkitilaisuutemme musiikit. Meille oli jo ennestään suht selvää, että haluamme vihkitilaisuuteemme perinteiset musiikit. Nämä perinteiset marssit vaan yksinkertaisesti liittyvät mielestämme kirkkohäihin, ja ainakin minulle nostavat ihon kananlihalle jo pelkästä ajatuksesta. Valitut kappaleet eivät varmastikaan tarvitse siis sen enempää perusteluja osakseen.. ;)

Isäni saatellessa minut alttarille taistalla soi Mendelssohnin häämarssi. Voin vain sanoa, että tämä oli täysin itsestään selvä valinta. Aivan ihana! <3

https://www.youtube.com/watch?v=9qTqKQh0faw

Alttarilta poistuessamme halusimme myös soivan melko mahtipontisen musiikin, joten päädyimme Melartin häämarssiin, joka tunnetaan myös nimellä Prinsessa Ruususen häämarssi. Onhan tämäkin aivan ihana, joskaan ei ollut meille niin selkeä valinta kuin tuo edellä mainittu!

https://www.youtube.com/watch?v=KJM2AEd0nYs

Jostain syystä en saanut videoita lisättyä enkä linkkejä toimimaan niitä suoraan klikkaamalla, mutta kopioimalla linkit pääsette kuuntelemaan nuo meidän valitsemat marssit Youtubesta, jos ne eivät ole ennestään tuttuja.

On jotenkin todella huojentavaa, kun nämä valinnat ovat nyt tehty. Kummatkin meistä on erittäin tyytyväisiä päätöksiimme. Nyt ei vaan milläin jaksaisi odottaa heinäkuun alkuun asti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti