keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Tatuoitu morsian

Tämä aihe tuntuu herättävän paljon keskustelua ja jakavan runsaasti mielipiteitä. Onko tatuoitu morsian kaunis? Voiko tatuoinnit olla näkyvissä hääpäivänä vai tulisiko ne peittää ainakin kirkollisen vihkimisen ajaksi? Tatuoinnit ovat nykypäivänä yleisiä ja monella niitä löytyy kehosta useampiakin. Jokaisen parin on varmasti tarkoitus tehdä hääpäivästään itsensä näköinen, joten mitä mieltä olisi peittää tatuointeja, jotka varmasti kuvastavat sinusta itsestäsi jotain?

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Itse miellän tatuoinnit sarjaan "kehon koristeet". Toki makuja on monia, kuten tatuointejakin, mutta niinhän on meitä morsiammiakin. Jokainen kuitenkin pitää varmasti omista tatuoinneistaan, kun ne kerran on halunnut ihoonsa hakkautaakin. Miksi niitä sitten tulisi peitellä, kun ne ovat koristeeksi ja ihoa kaunistamaan otettu.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Olen ehkä saattanut täällä joskus aiemminkin mainita, että minulla on tatuointi vasemassa kädessäni. Minun tatuointini on pieni, kaunis teksti, eikä se se sieltä juuri suurelle yleisölle näy, mikäli en käsiäni hirveämmin nostele. Hääpäivänä en aio tekstiäni peitellä, sillä se on tärkeä osa minua ja minun tarinaani.

2 kommenttia:

  1. Itse olen myös sitä mieltä, ettei hääpäivänä kuulu peitellä mitään olennaista osaa omasta persoonallisuudesta. Monille tatuoinnit ovat hyvin henkilökohtainen asia ja osa minuutta, joten en näe syytä miksi niitä kuuluisi piilottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin! Ja sitä paitsi ainakin omasta mielestä kauniita ne ovat ja yleensä tekevät kantajastaan itsensä näköisen! :)

      Poista