maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kiireinen aika

Tulin heittämään tänne blogin puolelle pikamoikat ennen nukkumaan menoa! Työputki on viimeisien viikkojen aikana ollut kova ja vähentyneet vapaapäivät näkyvät to do -listan kasvamisella. Paljon on saatu asioita häiden osalta tehtyä, mutta paljon on myös valitettavasti vielä edessä päin. Onneksi tämä kaikki suunnittelu ja järjestely on niin lyhytaikaista ja mukavaakin vielä, joten ei tämä minua haittaa!

Eilen kävimme toisen kaasoni kanssa hääpaikalla mittailemassa pöytiä ja suunnittelemassa pöytäjärjestystä. Reilun tunnin visiitin aikana saimme tilat katsastettua ja pöytäjärjestyksenkin pyöräytettyä paikalleen. Tämä onkin ihan mahtava juttu, sillä tuo on yksi iso juttu pois häitä edeltävän perjantain tehtävälistalta. 

Hääpaikka oli edelleenkin aivan ihana! Kontiolahden Kotiseutukeskus on todella tunnelmallinen, ja henkilökunta siellä erittäin joustavaa. Tuli jotenkin luottavainen mieli eilisen käynnin jälkeen. Tiedättekö tunteen, kun on todella tyytyväinen johonkin valintaansa?!

Paljon on myös puuhasteltu hääpaikan koristelun suhteen, mutta niistä kerron lisää myöhemmin tällä viikolla. Vaikka vuorokauden tunnit ovatkin tiukalla tällä hetkellä, niin yritän saada järjestettyä aikaa myös blogin päivittämiselle.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

1 kommentti: