sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Sittenkin hiukset auki?

Päätin vielä viime metreillä vaihtaa syystä ja toisesta hääpäivän hiustyyliäni. Nyt haluankin siis, että hiukseni ovat auki tai ainakin lähes auki häissä. Kävin jo yhden kerran nutturan koekampauksessa ja nyt huomenna hiusten värjäyksen yhteydessä loihdimme minulle toisen koekampauksen tällä uudella idealla. 
En voi kuin kiitellä kampaajani, ja ihanaa ystävääni, kärsivällisyyttä tuuliviirin (minun) vierelläni. 

Kuva Pinterestistä.
 Tähän oheen etsin inspiraatiokuvia huomista varten. Luulin, että tämä tyyli olisi "helppo" eikä tarvitsisi kuin vähän hiuksia kihartaa. Mutta kaskummaa eipä olekaan. Avoinna tai lähes avoinna oleviin hiuksiinhan voi taikoa vaikka mitä. Näistä kuvien kampauksista pidän kyllä kaikista! 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Minun omat hiukset ovat todella pitkät yltäen hyvinkin rintojen päälle. Päätin kuitenkin vielä tilata itsellani kampaajan kautta hiusten teippipidennykset, sillä kun hiuksia kihartaa, ne luonnollisestikin lyhenevät. Haluan häihin tuuheat, pitkät hiukset, joiden tärkeys korostuu varsinkin tälläisessä haaveilemassani kampauksessa. Joidenkin mielestä nuo pidennykset voivat olla turhuutta, mutta minusta ne ei ole kovin iso sijoitus upean kampauksen saamiseksi. Hääpäivä on kuitenkin toivottavasti vain kerran elämässä!:)

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Mikäli kuvien kampauksista joku on ehdoton suosikki, niin vinkatkaa ihmeessä kommenttiboksin puolelle. Mielipiteitä saa antaa ja ne ovatkin nyt erittäin tervetulleita! Joskus on vain vaikea nähdä sopivinta kaiken tarjonnan keskeltä. 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Nyt jatkan pohdintojani ja toivotan kaikille ihanaa ja toivottavasti aurinkoista uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti