sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Pöytien koristelu

Nyt on juhannus vietetty ja akut todellakin ladattu! Näillä vapailla jaksaa painaa seuraavat kaksi viikkoa. Kyllä, hääthän ovat todellakin jo kahden viikon kuluttua! Apua!!

Kuva Pinterestistä.

Päätimme aikaisemmin, että pöytien koristeluun emme tule käyttämään kukkia, vaan kynttilät saavat riittää pöytiä koristamassa. Nyt juhannuksena mummolan aarteita penkoessa sainkin idean käyttää koristeluun kynttilöiden lisäksi lasipurkkeja ja luonnon kukkia. Ei mielestäni ollenkaan huono idea; edullinen ja helppo toteuttaakin.


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Lasipurkit ovat varmasti kauniita itsessäänkin, mutta ajattelin koristella niitä hieman juhlavammiksi ja meidän häätyyliin sopivammaksi. Tähän postaukseen olenkin kerännyt ideoita siitä, miltä nuo purkit voisivat meidän häissämme näyttää. 
 
Kuva Pinterestistä.


Ei olisikaan muuten huono idea yhdistää lasimaljakoiden koristeluun pöytänumerot, jolloin niitä ei erikseen tarvitsisi pöytiin viritellä. Tämä saattaisi hyvinkin olla toteuttamisen arvoinen idea! ;)

Kuva Pinterestistä.

Nyt täytyy tehdä nopeita päätöksiä millaisia purkkeja häihimme haluamme. Sitten vain tuumasta toimeen ja näitä ihanuuksia tekemään..;)

2 kommenttia:

  1. Ihania inspiskuvia! Niin romanttista ja raikasta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Kuvista saa paljon inspiraatiota, joskus kieltämättä ehkä liikaakin.. ;)

      Poista