tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kankaiset lautasliinat

Eilen illalla kuin salama kirkkaalta taivaalta sain ajatukset, lähes pakkomielteen, saada häihimme kankaiset lautasliinat. En tiedä mistä tämä idea päähäni tuli, mutta siitä asti olen selvitellyt mahdollisuuksia saada nuo ihanuudet koristamaan juhlapaikkamme pöytien kattausta. 
 
Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.

Kankaisethan ovat toki kauniimmat kuin tavalliset, paperiset siskonsa. Kankaiden aatelia olisivat kuitenkin pellavaiset lautasliinat, jotka ovatkin omissa haaveissani 1. sijalla. Totuushan on se, että kyllähän lautasliinoilla saisi helposti tehtyä kattauksesta koristeellisemman ja näyttävämmän. Mitä mieltä olette?
 
Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.


Olisiko kankaiset servetit hyvä sijoitus häihin, vai kuuluuko joukkoon "turhuudet"? Arvokkaitahan nämä on valmiina ostaa, toisaalta toinen vaihtoehto olisi toteuttaa pikkuinen DIY-projekti. Täysin hulluuttahan se olisi, väsätä nyt käsin kymmeniä kankaisia lautasliinoja! Mutta kun ne ovat vaan niin todella kauniita..

4 kommenttia:

 1. Näyttää niin hyvältä, minä sanoisin että mene kankaisilla. Ne on niitä tärkeitä pieniä yksityiskohtia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että saan täältä vahvistusta haaveilleni! Kaikki meillä kotona ei ihan ymmärrä näitä loistoideoita.. ;)

   Poista
 2. Kankaiset, hyvillä pitopalveluilta löytyy yleensä ja saamahdutettua diiliin. Kannattaa kysyä kierrätetään häät-fb ryhmässä, jos jollakin olisi myynnissä edullisesti. Minä ostin tori.fi:stä ennen kuin pitopalvelu oli valittu ja myin pitopalvelulle.. pakkomielle ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kerkesin jo kankaat tilaamaan, mutta hyvä idea myydä ne eteenpäin häiden jälkeen! Turhaahan laatikoissa pitää lähemmäs sataa kankaista servettiä! :)

   Poista