maanantai 18. elokuuta 2014

Hääkimppu

Hääkimppu on varmasti lähes jokaiselle morsiammelle tärkeä osa hääpäivää ja omaa hääpäivän tyyliä. Siitä haluaa tehdä oman näköisen ja oloisen -sellaisen jota voi ylpeänä kantaa matkalla kohti "tahdon"-hetkeä. Ja tietysti tämänkin jälkeen. Kimppu raukka joutuu kokemaan varmasti osansa jännityksestä, kun sitä kädet täristen puristetaan jännityksen ottaessa valtaa morsiammesta. 

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Minulle on tärkeää hääkimpun osalta juurikin se, että se kuvastaa sitä fiilistä, jota haluan hääpäivänäni olevan. Kimpun tulee olla rento, tyylikäs ja suht klassinen. En halua siihen räiskyviä värejä enkä liikaa kikkailua. Vähemmän on enemmän? Muttei se tietenkään saa olla liiankaan yksinkertainen. Ripaus romantiikkaa ei haittaa tätä morsianta. 

Kuva Pinterestistä.

Kimppua suunnitellessa ja pohtiessa olen paljon miettinyt sen kokoa. Olen suht pieni ihminen, joten liian iso kimppu näyttäisi minulla varmasti tyhmältä. Tietenkin on myös tärkeää, ettei se ole liian painavakaan, jotta sen kantaminen sujuisi helposti ja olisi luontevaa. En kuitenkaan halua kimpukseni muutamaa hassua kukkaa, kyllä se saa näkyäkin.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Turvautuako tässä siihen klassiseen ruusuiseen valintaan? Onhan nämä mallikimput kyllä kauniita, mutta ovatko ne kuitenkin liiankin yksinkertaisia?


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Myös pioni kukkana houkuttelee kovasti. Pidän sen näyttävästä, mutta kuitenkin tietyllä tapaa hillitystä ulkomuodosta. Ihana! Oikeasti näiden kuvien kimpuista kaikki ovat niin upeita, että voisin ottaa noista jokaisen kimpukseni! Nämä kimput ovat tosiaankin kuin koruja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti