maanantai 18. elokuuta 2014

Häämeikki

On kai sanomattakin selvää, että häämeikki on tärkeässä roolissa hääpäivänä. Häämeikkiä kannattaa suunnitella jo etukäteen, sillä kauniissa meikissä jokainen tuntee itsensä upeaksi. Ei kai hääpäivä tee tähänkään poikkeusta?


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Häämeikiltä edellytetään paljon. Hääpäivä on täynnä tunteita ja meikin täytyykin selviytyä niiden jokaisen läpi. Sen tulee kestää koko päivän itkuineen ja nauruineen, helteineen ja sateineen. Meikin tulee olla siis taidokkaasti pohjustettu, jotta se todella pysyy kasvoilla eikä "valahda" päivän edetessä. Olisipa noloa ja kiusallista, jos huomaisi hääpäivänä meikin muuttuvan suttuiseksi. Varmasti tästä syystä monet morsiammet suuntaavatkin suosiolla ammattilaisen meikattavaksi hääaamuna.


Kuva Pinterestistä.

Kauniin meikin edellytys on kuulas ja heleä iho. En ole käynyt vuosiin (kääk!!) kosmetologilla ihon puhdistuksessa. Tämän aion korjata nyt syksyllä ja keväällä sekä juuri ennen häitä (kesäkuun alussa?), jotta varmasti mahdollisimman paljon epäpuhtauksia saataisiin pois kasvoiltani ennen hääpäivää. Näistä lisää myöhemmässä postauksessa.


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Itseäni miellyttää nämä kuvissa esiintyvät meikkityylit. Toinen tyyleistä on luonnollisempi, tyttömäisempi. Luonnollisessa meikissä juuri ihon heleys korostuu mielestäni vieläkin enemmän. Pidän kovasti tälläisestäkin ei-niin-vahvasta meikistä, mutta näyttääkö tämä esimerkiksi kuvissa hieman tavalliselta?! Toinen meikkityyli, joka miellyttää minua kovasti, on hieman vahvempi silmien korostaminen. Se tuo kauniisti huomiota silmiin ja antaa häämeikille lisää ilmettä. Kun huulimeikki on neutraali, ei tälläinen häämeikki ole ollenkaan yliampuva morsiammelle. 


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Oikein valittu meikki korostaa kantajansa parhaita puolia ja sillä voi häivyttää hieman niitä mahdollisia ongelmakohtiaan. Meikki tuleekin olla yksilöllinen ja aina morsiammen näköinen! Kaunis meikki antaa itsevarmuutta ja saa varmasti osaltaan morsiammen kuin morsiammen hehkumaan suurena päivänä vielä hieman odotettua enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti