maanantai 11. elokuuta 2014

Hemmottelua tulevalle morsiammelle Joensuusta?

Häitä edeltävät viikot tulevat varmasti väistämättä olemaan suhteellisen rankkoja ja stressaavia. Vaikka askarteluja ja asioiden hoitoja ei jättäisikään siihen legendaariseen viime tippaan, viimeisinä viikkoina riittää varmasti siltikin paljon puuhaa. On kirkkoharjoituksia, koekampausta sekä -meikkiä sekä hääpaikan koristelua. Näiden lisäksi tietysti vielä se koko ajan kasvava jännitys ja stressi siitä meneekö kaikki halutusti ja suunnitelmien mukaan. Mikä olisikaan ihanampaa morsiammelle kuin pieni hengähdyshetki hääkiireiden ja -valmistelujen keskellä?

Kuva Pinterestistä.

Ihon hoidon tulee tietenkin olla säännöllistä ja kuten jo aikaisemmin mainitsin, ei varmasti ole huono vaihtoehto käydä perus ihonpuhdistuksessa tasaisin väliajoin ennen häitä. Muutamalla hoitokerralla saa varmasti aikaan parempia tuloksia kuin yksittäisellä sellaisella.  

Selasin läpi Joensuun kauneishoitoloita ja listasin tulevalle morsiammelle muutamia viikkoja ennen häitä sopivia hemmotteluhoitoja. Etsin hoitoja, jotka sisältäisivät sekä kasvohoitoa että jonkilaista lisärentoutumista stressaantuneelle morsiammalle. Yllätyksekseni tälläisiä paketteja olikin hyvin vaihtelevasti tarjolla. Tässä alla kuitenkin eroteltuna ne, jotka saivat kiinnostukseni hoitoa kohtaan heräämään.

Kauneshoitola Kleopatra
Hoito: Aromatic Spa
Hoidon sisältö: Hoito aloitetaan ylellisellä selän sokeri-kiwi -kuorinnalla ja kevyellä hieronnalla. Spa-hoito jatkuu aromatic- kasvohoitona. Tämä Guinot Aromatic Face on hemmotteleva hyvänolon kasvohoito, jota mainostetaan seuraavasti: rentouttava hieronta, aromaattisten öljyjen hurmaava tuoksu, sekä kirkastavan naamion sisältämät kukkaisuutteet saavat ihosi hehkumaan ja tuntemaan itsesi levänneeksi ja virkistyneeksi!
Hoitoaika: 1,5h
Hinta: 106€

Beauty Box
Hoito: Luxus -kasvohoito
Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvo- ja decolteehieronta, naamio ja loppuvoiteet.
Hoitoaika: 1,5h
Hinta: 78€

Kuva Pinterestistä.

Kauneushoitola Ecobeauty
Hoito: Hermion hemmotteluhoito
Hoidon sisältö: Naisille suunnattu hemmotteluhoito alkaa jalkakylvyllä jatkuen rentouttavalla kasvohoidolla ja hieronnalla jolla rentoutetaan kädet, jalat ja pää.
Hoitoaika: 1h
Hinta: 80€

Hoito: Jumalatarhoito
Hoidon sisältö: Luksusversio Hermion Hemmotteluhoidosta, mausteena selkä-niska-hartiaseudun, jalkojen ja käsien kuivaharjaus sekä kuumakivihieronta.
Hoitoaika: 70min
Hinta: 95€

Kullan kaunistava kosketus
Hoito: Golden Skin Anti-Age -hoito
Hoidon sisältö: Aikuiselle iholle tarkoitettu ylellinen hoito, joka hemmottelee kaikkia aisteja ja parantaa ihon hapenottokykyä, kosteuttaa ja virkistää ihoa. Hoitotuotteet sisältävät aitoa 22 karaatin kultaa, joka antaa iholle elinvoimaa ja nuorekkuutta, heijastaa valoa sekä parantaa energia-aineenvaihduntaa (hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, ampulli, silmien- ja huultenympärysgeeli, hieronta, meridiaani-paineluhieronta, pikatehoampulli, hoitovoide).
Hoitoaika: 1h
Hinta: 85€

Hoito: Suklaa Suudelma
Hoidon sisältö: Aistikas ja ylellinen nautinto suklaan ystävälle. Tunnin pituinen hemmotteluhoito, joka sisältää mm. hartioiden, rintakehän ja käsien hieronnan suklaaöljyllä sekä rentouttavan sivellinhieronnan suklaanaamion aikana.
Hoitoaika: 1h
Hinta: 77€

Kuva Pinterestistä.

Hyvänolon keskus
Hoito: Täydellinen kasvohoito
Hoidon sisältö: Ihon tarpeiden mukaan räätälöity hoito puhdistamaan, uudistamaan ja kosteuttamaan (hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen/ultraäänipuhdistus, naamio, kasvo-decolteehieronta, kulmien siistiminen, hoitovoide, ampulli).
Hoitoaika: 1,5h
Hinta: 89€

Kuten poiminnoistani voi huomata, löytyy Joensuusta useampi kauneushoitola, joka tarjoaa rentouttavia ja kasvojen ihoa puhdistavia hemmotteluhoitoja. Itse en ole kyseisiä hoitoja testannut, mutta kaikki vaikuttavat hoidon sisällön mukaan hyvin miellyttäviltä. Itse sain vuosia sitten tulevalta sulhaseltani lahjakortin muistaakseni lähes kaksi tuntia kestävään hemmotteluhoitoon Kauneushoitola MB:hen. Nyt katsoessani hoitolan sivut ja hinnasto olivat sen verran sekavat ja vaikealukuiset, että jätin hoitolan hoidot suosiolla pois tästä listastani.

Yllä mainitut hoidot ovat kaikki sellaisia, joihin voisin kuvitella meneväni ennen häitämme. Golden Skin Anti-Age -hoito kuulostaa upealta ja täydellisesti tulevalle morsiammelle sopivalta 22 karaatia sisältävine hoitotuotteineen. En kuitenkaan tiedä saako nuoremmille morsiammille hoidosta muokatun version, vai mikähän mahtaa olla ikäraja tällaiselle aikuisille naisille sopivalle hoidolle?

Kuva Pinterestistä.
 Nämä ovat tietenkin vain listalta poimittuja hoitoja. Varmasti kauneushoitoloita läpi soitellessa voisi monikin hoitola räätälöidä tulevalle morsiammlle puhdistavan ja rentouttavan hoidon asiakkaiden tarpeiden pohjalta. Tuntuu kuin olisi ainakin lähes puolikkaassa hoidossa juuri käynyt, niin rentouttava olo tuli näitä hoitoja lueskellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti