maanantai 18. elokuuta 2014

Kaasojen mekot

Kaasoilla on totta kai tärkeä rooli hääpäivänä ja olenkin onnekseni saanut rinnalleni kaksi upeaa ihmistä jakamaan tärkeää päiväämme! Yleensä kaaso(t) ja bestman(it) vastaavat häissä mahdollisista ohjelmanumeroista tai ainakin toimivat jonkinlaisena juontajana, joka kertoo hieman päivän kulusta ja ohjelman etenemisestä. Koska kaasot ovat esillä koko hääpäivän ajan, onkin tärkeä muistaa, että myös heidän pukeutumiseen kannattaa uhrata hieman ajatusta.

Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.

Olen saanut nyt päähäni, että haluan kaasoilleni samanlaiset tai edes saman väriset mekot. Koska kaasoja on kaksi, on mekkojen hankkiminen myös taloudellisesti mahdollista. Mitään järkevää syytä samankaltaisille mekoille en keksi, mutta ovathan ne kauniimman näköiset yhdessä kuin totaalisen erilaiset vastaavat. 
 
Kuva Pinterestistä.

Kuva Pinterestistä.

Mekkojen hankkiminen voisi toimia myös kiitoksena kaasoille heidän tärkeästä roolistaan. Vaikkei kaasoille mitään erityisen isoa tehtävälistaa ojentaisikaan, on heillä yleensä hääjärjestelyissäkin iso rooli. Viimeistään hääpäivänä kaasot ovat kultaakin kalliimpia ojennellessa nenäliinoja, puuteroidessa nenän päätä ja pidellessä hääpuvun helmoja morsiammen vessassa käymistä helpottaakseen.. 

Kuva Pinterestistä.

Mekot kaasoille hankkimalla saisivat he tietenkin myös ihanan muiston vaatekaappiinsa toivottavasti heillekin tärkeästä päivästä! Tämän pohdinnan jälkeen ei tämä kuulostakaan enää ihan niin turhalle idealle.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti