maanantai 18. elokuuta 2014

Hiukset auki häissä?

Pitkistä hiuksista saa helposti juhlavan näköiset myös jättämällä ne auki. Isot kiharat ja erilaiset hiuskorut takaavat näyttävän kampauksen. Jotta kampauksesta tulisi kuvien tapaan erityisen näyttävä, on hyvä muistaa, että kihartamalla hius lyhenee. Hiuksiinhan saa tosin nykyään kampaajan penkiltä lisäpituutta erilaisilla hiusten pidennyksillä. Kotioloissakin hiuksiin saa lisättyä pituutta käyttämällä helposti hiuksiin laitettavia sekä niistä irroitettavia klipsipidennyksiä.


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Pidän erityisesti auki olevissa hiuksissa siitä, miten ne antavat kauniit kehykset kasvoille. Ne myös luovat kantajalleen herkkyyttä ja antavat tyyliin ripauksen pehmeyttä.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Ammattilaisella laitettuna kiharat tulevat varmasti säilyttämään laineensa aamuyön pikkutunneille asti. Mikäli haluaa säästää ja pihistää hieman hääbudjetista, niin kiharat voivat silloinkin olla hyvä kampausvaihtoehto. Etukäteen kannattanee tosin harjoitella kiharoiden tekemistä ja perehtyä kiharakampauksen pohjustukseen, jotta kiharat pysyvät suoristumatta läpi hääpäivän.

Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Paria asiaa jäin kuitenkin miettimään aukinaisten hiusten osalta. Tuleekohan tälläisessä kampauksessa kuuma hääpäivänä, jos aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämpömittarin lukema kipuaa lähemmäs 30 astetta? Entä suoristuuko kiharat, jos ilmassa onkin paljon kosteutta? Siis jos hääpäivänä ei aurinkoa löydy etsimälläkään, vaan sadepilvet valtaavat taivaan. Hmm.. Luulisin, että ammattilaisilla on vinkkejä ja poppaskonsteja kiharoiden tekoon ja niiden kestoon. Kannattaakin siis varmasti kääntyä oman kampaajan puoleen omien kampausmietteiden kanssa. Tällöin ainakin varmistaa, että saa valitsemastaan kampauksesta mieluisen eikä yllätyksiä tai pettymyksiä tule hääpäivänä, ainakaan kampauksen suhteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti