maanantai 18. elokuuta 2014

Rento nuttura

Entäpäs jos hiukset olisikin hääpäivänä reilusti rennosti? Tämä tyyli jotenkin vetoaa minuun eniten. Tälläinen kampaus toisi varmasti osaltaan kivasta vastapainoa suht klassiselle puvulleni, ja tekisi samalla häätyylistä modernimman ja nuorekkaamman. 


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Pidän siitä, että kampaukset ovat huolitellun rennon näköisiä. Sellaista siistiä kotikutoisuutta, joka tuo juhlatyyliin omanlaistaan asennetta.


Kuva Pinterestistä.

Rento nuttura sopii hyvin varmasti jokaiselle morsiammalle ja jokaiseen hääjuhlaan, mutta sopivin valinta se on mielestäni maalaisromanttisiin häihin. Tällöin kaiken ei kuulukaan olla sliipattua ja vahalla siloiteltua, vaan kampauskin saa olla näyttävä rennolla otteella. 


Kuva Pinterestistä.
Kuva Pinterestistä.

Tätä hiustyyliä täytyy oikasti miettiä ja se onkin hyvin korkealla suosiossani tällä hetkellä. Tietysti vajaassa vuodessa voi mielikin muuttua... Hääkampauksen valinta onkin vaikeaa juuri siksi, että jokaisessa minusta otetussa kuvassa kampaus tulee näkyviin. Esimerkiksi hääkenkien osalta pieleen mennyt valinta ei ole niin radikaali.. Onkin hyvä käydä näitä vaihtoehtoja jo ajoissa läpi ja jättää mahdolliset kampausvaihtoehdot hautumaan mieleen. Luulen, että keväällä ajatukset tämän(kin) suhteen ovat jo huomattavasti selkeämmät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti