torstai 14. toukokuuta 2015

Juhlateltta

Edellisen teltta-postauksen jälkeen olemme (=olen) perehtynyt paljon myytäviin ja vuokrattaviin juhlatelttoihin. Vuokrahintojen ollessa ainakin näillä leveysasteilla suht korkeita, päädyimme ostamaan juhlateltan itsellemme. Toiselta kaasoistani saamme lainaksi Hobby Hallin Sarda Outdoor -juhlateltan, joka on osoittautunut muutaman sukujuhlan kokemuksella kauniin ulkonäön lisäksi myös käteväksi käytössä. Näiden suositusten perusteella hankimme myös itsellemme tuon kyseisen teltan.

Kuva hobbyhall.fi


Juhlateltalta toivoimme erityisesti valkoista väriä sekä tietysti kestävyyttä käytössä. Tällä juhlateltalla on vuoden takuu ja ainakin tuosta 50kg painosta päätellen tämä katos vaikuttaa tukevalta, ei luulisi  lähtevän ainakaan kevyimmän tuulen mukaan.  Meillä kävi hyvä tuuri, sillä teltta oli juuri Hobby Daysien aikaan tarjouksessa, hintaa alennuksen jälkeen jäi 189€ (+pakollinen toimitus kotiinkuljetuksena 49,90€...). Kyllähän tälläiset summat hieman kirpaisevat, mutta uskoisin tämän tuovan lisäarvoa itse juhlaan! :)

Nyt täytyy rueta mietiskelemään telttojen sisustusta ja niiden kalustusta! Häihin on enää noin 1,5 kuukautta aikaa, joten ei tässä enää liikaa aikaa ole.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti