maanantai 11. toukokuuta 2015

Pöytäkynttilät

Pöytäkynttilät kuuluvat osastoon, johon ei juuri raaskisi rahallisesti panostaa, sillä niiden jatkokäyttö häiden jälkeen on hyvin minimaalista. Tunnelman ja visuaalisuuden kannalta taas ne ovat hyvinkin suuri tekijä. Olenkin tässä puntaroinut eri vaihtoehtoja miettien, miten kynttiläcase toteutetaan meidän häissä.
Kuva Ikea.com

Kynttilöiden (kuten muunkin koristelun) suhteen päädyin pihistys-linjaan. Toki haluaisin, että pöydät olisivat upean viimeistellyt jenkkilän tapaan, mutta meidän budjettiin tälläiset koristelut eivät mahdu. Mietimme mieheni kanssa asiaa, ja totesimme lähes yhteen ääneen, että satsaamme mieluummin häidemme suhteen aivan muuhun kuin kynttilöihin. Taidammekin kääntyä tässä asiassa tuttuun ja turvalliseen, Ikeaan. 


Kuva Ikea.com

Erilaisia vaihtoehtoja selaillessani tykästyin eniten Glimma-kynttilöiden yksinkertaiseen ulkonäköön. Ajattelimmekin hankkia koristeeksi isomman kokoiset Glimma-tuikkukipot sekä niihin sopivat isot Glimma-tuikkukynttilät. Hintakaan ei päätä huimaa, sillä kuppit maksavat 1,99€/6kpl ja itse kynttilät 4,99€/24kpl. Ei huono diili, mielestäni.

Kuva Ikea.com

Miten muut morsiamet ovat suunnitelleet kynttilöiden suhteen? Tuleeko kaikille kynttilät pöytään, vai mennäänkö täysin ilman? :)

1 kommentti:

  1. Moikka! Googlettelin Ikea Glimma tuikkuja ja löysin tieni tänne sun blogiin. Päädyittekö ostamaan näitä tuikkuja? Mulla etsinnässä näitä 6kpl eli jos näitä lojuu tarpeettomana kaapissa niin ostan mielelläni :)

    Terveisin, Tiia

    VastaaPoista