sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Meidän kutsut

Kutsukorttimme ovat lähteneet noin kuukausi sitten matkaan, joten varmasti kaikki kutsutut ovat ne jo ehtineet avaamaan. Nyt voin siis esitellä kutsumme täällä bloginkin puolella. Joku pidempään tekstejäni seuraillut voi muistaakin, että kutsujen ulkonäön suhteen mieleni muuttui lähes laidasta laitaan. Ensiksi himoitsin kutsuihin vaalean roosan sävyjä, sitten löysinkin ihanaa sinivihertävää kartonkia, jota kutsuja varten ehdinkin jo ostamaan. Mieli kuitenkin tämänkin jälkeen muuttui ja nyt esittelenkin lopulliset valintamme. 


Kenellekään ei varmastikaan ollut yllätys, että kutsuissamme on pitsiä ja juuttinarua? Kanteen halusimme jotan herkkää, ja tekstiksi valitsimme iki-ihanasta Akselin ja Elinan häävalssista pienen otteen.Suunnittelimme itse kutsumme tekstit ja painatimme ne valmiiksi Granolla. Painatuksen jälkeen askartelin kutsuista hieman koristeellisemmat liimaamalla kanteen pitsikaistaleen ja sen päälle juuttinarusta solmitun rusetin.


Kutsujen sisään tulostimme "juuttipaperille" hääinfon, jossa kerroimme tarkemmin osoitteista, lahjatoiveistamme sekä muista tärkeistä asioista häihimme liittyen. Hääinfosta en kuitenkaan kuvaa tajunnut napata, joten siitä en tänne kuvaa pysty laittamaan. Olemme loppullisiin kutsuihimme erittäin tyytyväisiä, nämä ovat juurikin sitä mitä halusimme. Kutsut ovat samalla yksinkertaiset ja kauniit, herkätkin. Niin meidän näköiset! :)

2 kommenttia:

  1. Yksinkertaiset, mutta kauniit ja tyylikkäät kutsut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mekin tykkäämme näistä:) Ja mikä tärkeintä, nämä olivat helppo tehdä;)

      Poista