torstai 7. toukokuuta 2015

Kukkien valintaa

Minulla on jo pitkään ollut stressi häidemme kukkiin liittyen. Tänään sain houkuteltua (=pakotettua) miehen kanssani kiertelemään kukkakauppoja läpi pyytäen jonkin suuntaista hinta-arviota hääpäivämme kukista. Luulin olevani asian kanssa mattimyöhäinen, mutta lähes kaikissa paikoissa sanottiin minun olevan ajoissa liikkeellä. Mikä helpotus. 

Kuva Pinterestistä.

Toki emme Joensuun jokaista kukkakauppaa kierrelleet, vaan piipahdimme vain muutamassa kaupassa. Yllätyksekseni täytyy sanoa, että erot hintojen suhteen ovat huimia. Toki varmasti ammattitaidollakin on merkityksensä! 

Kuva Pinterestistä.

Paljon ei ole asian suhteen vielä kerrottavaa, mutta tässä ohessa muutama kuva, jotka toimivat meille inspiraationa. Kuten kuvista näkyy, kukamme saavat olla herkkiä. Emme halua pöytiin mitään isompia kukka-asetelmia, vaan kukat saavat olla pienet ja suloiset ykistyiskohdat pöydissä. Itse maljakot ovat vielä kysymysmerkki..

Kuva Pinterestistä.

Olemme tyytyväisiä kukkakaupoissa saamaamme palveluun ja nyt nämäkin asiat alkavat konkretisoitua. Oli ihanaa kuulla ammattilaisten mielipiteitä ja neuvoja asioista, joista itsellä ei niin suurta käsitystä ole. Nyt täytyy rueta miettimään mitä kukkia haluamme ja mistä ne tilaamme. Apua, taas kerran taitaa valinnan vaikeus iskeä..!

3 kommenttia:

 1. Saako udella, että missä kukkakaupoissa täällä Joensuussa piipahditte?
  Minulla olisi nimittäin sama edessä tämän kuun aikana. Onko vinkata jotakin, mistä jäi hyvä fiilis + oli hintakin kohdillaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen työstämässä tästä omaa postausta, joten pysyhän kuulolla! En viitsi alkaa tähän kirjoittamaan, tulisi tosiaan mammuttivastaus ;)

   Poista
  2. Juu sitä odotellessa :)

   Poista