sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Kadonneen kihlan etsintää..

Seuraavaksi pieni avautuminen. Muistelen, että vielä puolisen vuotta sitten tuskailin kovaankin ääneen vihkisormuksen löytämisen vaikeudesta. Voin kertoa, että ei ole ainakaan yhtään helpompaa yrittää etsiä uutta kihlasormusta, joka mätsäisi mielellään täy-del-li-ses-ti tuohon jo löydettyyn vihkiin. Tämä sormusvatulointi alkaa jo tuntua toivottamalle, mutta onneksi Joensuun Kultanallen henkilökunta on pitkäpinnaista ja jaksaa tälläisiä vähän vaikempiakin tapauksia.. ;)

Kuva Pinterestistä.

Päätöksiä ei ole vielä tehty, mutta vaihtoehdot on näillä näkymin karsittu kahteen. Nyt selvittelyissä on mitä sormukset tulisivat kustantamaan pienten korjauksien jälkeen. Korjaukset minun tapauksessani koskevat siis runkoon upotettavien timanttien määrän lisäystä. Basic-mallit noissa kahdessa sormuksessa kun eivät mätsää sellaisenaan vihkisormukseeni.

Sormus-asia selvinnee ensi viikolla ja sitten ollaan fiksumpia senkin suhteen. Muutenkin täytyy ensi viikolla laittaa vauhtia rattaisiin, joten postauksia tulee varmasti hääjärjestelyiden etenemisestä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti