torstai 9. heinäkuuta 2015

Esimakua häävalokuvista

Meidän häissämme valokuvaajana toimi joensuulainen Mai Mönkkönen. Löysimme hänet ihanien ystäviemme kautta viime hetken paniikissa, nämä etsintäkuulutukset saattaakin jotkut lukijat muistaa. Main kuvia katsellessamme meille oli heti selvää, että hänet haluamme kuvaamaan häämme. Kuvakulmat ja kuvien asettelut olivat juuri sitä, mistä olimme hääkuvaajasta haaveillessamme puhuneetkin. 

Kuva Mai Mönkkönen
Kuva Mai Mönkkönen.

Saimme jo alkuviikosta osan kuvista katseltavaksemme, ja en voi kun ihailla Main taitoja! Edes sanat eivät riitä kertomaan sitä, kuinka paljon pidämme hääpäivämme kuvista. En malttanut enää, vaan heti piti päästä teillekin näyttämään muutama otos esimakua antamaan. Eivätkö olekin ihania?! Huomioithan kuitenkin, ettet kopioi kuvia!

Kuva Mai Mönkkönen

Main kanssa yhteistyö oli helppoa ja luonnollista. Olemme mieheni kanssa kummatkin perussuomalaisia siinä mielessä, että kameran edessä oleminen on meille hieman vaivaannuttavaa. Mai sai kuvatessaan meidät rennoiksi, ainakin minulla oli koko ajan hyvä olo kuvia ottaessa. Kirkossa ja itse hääjuhlassa Main kuvaus oli huomaamatonta. En ymmärrä miten joku voikaan niin huomaamattomasti saada niin upeita kuvia aikaan! Uskomatonta!

Kuva Mai Mönkkönen
Kuva Mai Mönkkönen

Kuvat ovat ihania ja meidän kiitollisuudellemme ei löydy takarajaa. Voimme siis lämpimästi suositella häntä niin häävalokuvaukseen kuin muihinkin kuvaustehtäviin. Ainakin itse tiedämme keneen otamme yhteyttä, mikäli tarvetta valokuvaajalle myöhemminkin tulee!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti