maanantai 13. heinäkuuta 2015

Sormukseni

Joku pidempään tekstejäni lukenut varmasti muistaakin, miten tuskaa sopivan vihkisormuksen löytäminen kohdallani oli. Lopultahan sormus löytyi Joensuun Kulta Nallesta Sandbergin edustajan avustuksella. Sen vain tietää, kun se oikea tulee kohdalle, se oli rakkautta ensisilmäyksellä. 


Jottei kaikki menisi liian hyvin, niin jouduin etsimään loppukeväästä myös uuden kihlasormuksen katoamisepisodin jälkeen. Ei ollutkaan ihan yksinkertainen juttu löytää vihkisormukseeni paria. Sandbergilla olisi ollut sarjaan sopiva malli, mutta se oli mielestäni minun sormessani hivenen liian paksu vihkini rinnalle. Sandbergin toinen, ohuempirunkoinen malli taas oli liiankin ohut, tietenkin. Lopulta löysin Kohinoorin mallistosta silmääni miellyttävän sormuksen, joka mielestäni mätsää hyvin vihkini kanssa.Häiden jälkeen vein vielä sormukset kultasepän käsittelyyn, jossa ne juotettiin sormusten alareunasta toisiinsa kiinni. Tällöin sormukset eivät pyöri "eri tahtia" sormessa ja ovat sen takia mielestäni paremmat käyttää. Juottamalla sormukset yhteen saatiin niistä siis "yksi" paksumpi sormus. Tämä pienentää hieman riskiä sormuksen tippumiseen,  
ei sekään huonompi juttu. 


Kaiken kaikkiaan olen äärettömän tyytyväinen sormusvalintoihini. Nämä vain tuntuvat juuri siltä kuin olen aina kuvitellut sormusten tuntuvankin. Ihan kuin ne olisivat olleet siinä sormessa aina täydentäen toinen toistaan. Nämä ovat minulle ne täydelliset! :)

4 kommenttia:

 1. Oi mikä sormuskaunotar! Ei ihme, että tähän ihastuit. :)

  VastaaPoista
 2. Saako kysyä, että onko sormuksesi malliltaan V-770w vai V-730w? :) Kaunis on joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy nolona tunnustaa, että en edes tiennyt sormukseni mallia.. En taida olla yhtä perillä asioista kuin sinä!:) Todistuksesta jouduin tarkistamaan ja sormukseni on siis mallia V-770w :)

   Poista